BLACE SPS MILOŠ RAKONJAC PODNEO OSTAVKU

BLACE SPS MILOŠ RAKONJAC PODNEO OSTAVKU

Prenosimo saopštenje u potpunosti.

Ja, Miloš Rakonjac, obeštavam vas da zbog ličnog neslaganja sa vrhom stranke, dajem hitnu i neopozivu ostavku na funkciju člana Glavnog Odbora Socijalističke Partije Srbije kao i na ostale funkcije u stranci i javno istupam iz iste.

Naime, do nesklada je došlo oko imenovanja kordinatora SPS-a za blace i pokušaja vrha stranke da nametne ljude koji formalno nisu bili ni članovi stranke. Time je došlo do destabilizacije Blačkog SPS-a marginalizacije članova stranke a stavljanje u privilegovani položaj nestranačkih ljudi.

Kao osoba koja je privržena porodici i tradiciji moje političko delovanje bilo je usmereno ka opstanku mladih ljudi u opštini Blace, a samim tim i mogućnosti njihovog zaposlenja. To moje političko ubeđenje partija nije prepoznala već isto odbacila.

SPS SE POJAČAVA SNS KADROVIMA?
Iako još nije zvanično, deo članova SNS u Blacu potpisao je pristupnice za učlanjenje u Socijalističku partiju Srbije, saznaju Topličke.com. Među njima su sadašnji predsednik Skupštine opštine Blace Miloš Vasiljević i bivši predsednik Opštine Blace Zoran Jozić. Nezvanično smo saznali da se čeka samo…

Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...