“blic”-u-nedelju-poklanja-slikovnice,-bojanke,-mozgalice-i-bajke-za-decu

17.08.2019. 16:49

Nedelja je najlepši dan za porodično okupljanje, a svima onima koji imaju decu ili su ponosne tetke, ujke, bake, deke, može biti i još bolji i zabavniji zahvaljujući poklonima koje su pripremili “Blic” i knjižare “Vulkan”.

Bojanke Foto: RAS Srbija

U nedeljnom izdanju vaših omiljenih novina čekaju vas knjige sa nalepnicama i diskovima, bojanke i slikovnice sa omiljenim dečijim junacima.

Vaše mališane uz popularni serijal “Zombići” očekuju nalepnice, što će ih dodatno privući da uživaju u ovim zanimljivim knjigama. Kreativnost će razvijati uz mozgalice i pritom učiti o domaćim, divljim životinjama, znakovima u saobraćaju, ali i davno nestalim dinosaurusima.

ZombiciFoto: RAS Srbija

Popularne bajke, koje takođe poklanja “Blic”, Zagonetne bojanke, knjige sa modelima koji se sastavljaju, ali i slikovnice iz serijala “Detektivske priče”, biće zanimljivo štivo za decu svih uzrasta.

Uz svaku dečiju knjigu moći ćete da podstičete razmišljanje kod najmlađih, učite ih prvim rečima, slovima, brojevima i od malih nogu im pokažete kako učenje može biti veoma zabavno.

MozgalicFoto: RAS Srbija

Ne propustite priliku da svojoj deci obezbedite maštovitu zabavu uz poklon knjige koje vam u nedelju, 18. avgusta daruju “Blic” i “Vulkan”.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.