bogati-tajkun-milos-zaprosio-40-godina-mladju-na-kanskom-festivalu:-nervozno-je-kleknuo-i-ovim-gestom-zaprepastio-sve

24.05.2019. 20:14

Desilo se i to. Nasred crvenog tepiha Kanskog festivala, češki tajkun je izvadio prsten i postavio 40 godina mlađoj devojci sudbinsko pitanje.

Bogati tajkun Miloš zaprosio devojku na Kanskom festivalu Foto: Profimedia

Ma kakve gole haljine, šlicevi i ostali šokovi. Jedan Čeh uspeo je da zaseni sve lepotice na Kanskom festivalu i priredio gest za pamćenje.

Prosidba na Kanskom festivaluFoto: Profimedia

Češki tajkun Miloš Kant na crvenom tepihu u Kanu zaprosio je svoju 40 godina mlađu devojku, portugalsku rijaliti zvezdu Margaridu Aranhu i ukrao svu pažnju.

65-godišnji Čeh nervozno je kleknuo pred svoju 25-godišnju izabranicu nasred crvenog tepiha, a ona je oduševljeno pristala na njegovu prosidbu pa je srećni par nakon toga pozirao brojnim fotografima koji su jedva dočekali da zabeleže taj trenutak.

– Rekla sam da! Najbolji trenutak mog života! Toliko te volim – napisala je Margarida na Instagramu uz fotografiju prosidbe.

Njih dvoje su se navodno upoznali u aprilu u jednom noćnom klubu u Švajcarskoj koji je u Kantovom vlasništvu. Otad se svojom vezom hvale na društvenim mrežama, a on je navodno već upoznao njene roditelje i nju postavio za organizatorku događaja u klubu u kom su se upoznali, piše „The Sun“.