bojanu-maljevic-odlicno-znate:-ovo-je-njena-sestra-ana-zavrsila-je-balet-u-kanu,-igrala-u-hit-serijama-i-danas-ovako-izgleda

06.06.2019. 19:21

Sestre Maljević Bojana i Ana dele profesiju, a da li su slične i na nekim drugim poljima?

Bojana Maljević u filmu “Bulevar revolucije” Foto: youtube

Ana Maljević, sestra Bojane Maljević, bila je sinoć među zvanicama na reviji Stefana Đokovića u Beogradu. Nimalo nametljiva u jednostavnoj crnoj odeći ipak je privukla pažnju.

Ana Maljević sinoć na revijiFoto: Uroš Arsić / RAS Srbija

Anu su prepoznatljivom učinile njene uloge, od filma “Mrtav ladan” preko “Ivkove slave”, “Čarlstona za Ognjenku” do filma “Sestre” koji su 2011. režirali Bojana Maljević i Vladimir Paskaljević.

Prva ljubav Ane Maljević, pre glume, bio je balet. Sa 14 godina ja postala je učenica baletske škole u Kanu gde je završila gimnaziju Sainte Marie (u ovom francuskom gradu pohađala je srednju i višu baletsku školu Rossella Hightowe, odsek za moderni, klasični i džez balet”.

POGLEDAJTE: ONI SU POZNATI OČEVI, A OVO SU NJIHOVE ĆERKE:

Veoma mlada ostvarila je značajne baletske uloge, a onda je upisala i završila Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu. Ana je članica Pozorišta na Terazijama, gde je ostvarila sjajne uloge u predstavama “Viktor ili deca na vlasti”, “Čikago”, “Kabare”.

Bojana i Ana Maljević u seriji “Otvorena vrata” sa Vesnom TrivalićFoto: youtube

Sa sestrom Bojanom je pre nekoliko godina igrala u rimejku “Otvorenih vrata”. Sjajno su podelile kadar.

Ana i Vesna TrivalićFoto: youtube

Poznate sestre (možda je i suvišno reći) liče jedna na drugu, imaju osobene modne stilove, koji su, ipak, dosta različiti.

Ćerke producenta Bojana Maljevića svakako su zanimljive i autentične glumačke pojave.