Bolnica kupila motorni čistač snega

  U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

  PROKUPLJE- Opšta bolnica „Dr Aleksa Savić“ u Prokuplju, izdvojila je sredstva iz sopstvenog budžeta za kupovinu motornog čistača snega, čija vrednost iznosi 120.000 dinara.
  Kako navode nadležni u Bolnici, zaposleni u Tehničkoj službi do sada su ručno čistili sneg, ili su za te poslove angažovali JKP „Hameum“, koje je zaduženo za zimsko održavanje puteva na celom gradskom području.

  -Nabavkom motornog čistača, omogućeno je konstantno čišćenje bolničkog kruga, što znači da će prohodnost saobraćajnica koje vode do specijalističkih odeljenja, biti obezbeđena u svakom trenutku, ističu u Opštoj bolnici, koja zdravstvene usluge pruža građanima celog Topličkog okruga.
  -Ovakav motorni čistač, omogućava efikasnije raščišćavanje svih prilaza do magacina, parkinga i drugih objekata, ističu nadležni u Bolnici.
  Menadžment Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić“ u Prokuplju, nastoji da zaposlenima obezbedi što bolje uslove za rad, a sve u cilju pružanja što kvalitetnijih zdravstvenih usluga. Pored savremenih medicinskih aparata, Bolnica svoj rad unapređuje i nabavkom novih mašina, alata i opreme, što će znatno doprineti efikasnijem obavljanju svakodnevnih poslova održavanja.

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=474538


  Share Tweet Send
  0 Komentara
  Učitavanje...