U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

  PROKUPLJE- Prokupačka Opšta bolnica „Dr Aleksa Savić“, uložila je oko 400.000 dinara sopstvenih sredstava u izgradnju dela oštećene dvorišne ograde, saopštili su danas iz te zdravstvene ustanove.
  Kako su naglasili, radi se o delu bolničke ograde prema Železničkoj stanici, koja je potpuno uništena u nevremenu koje je nedavno zahvatilo Prokuplje.

  -Jak vetar, praćen kišom, tada je oborio stabla iz drvoreda kraj puta, te je ograda potpuno uništena, kazali su u Bolnici i podvukli da nakon toga nije bilo dileme da se oštećena ograda zbog bezbednosti mora hitno ukloniti.
  -Polomljena stabla su posečena, a ostaci stare ruinirane ograde potpuno uklonjeni, naglasili su u Bolnici.
  Prema njihovim rečima, teren je očišćen i sve je spremno za početak radova na postavljanju metalnih stubova i nove betonske bolničke ograde.
  -Grube radove i postavljanje metalnih stubova obavlja preduzeće „Tasić KOP“, a postavljanje betonske ograde i uređenje prostora Tehnička služba prokupačke Opšte bolnice, kazali su u Bolnici.
  Takođe su naglasili da će se sa ovim radovima nastaviti i dalje, kao i da se u dogledno vreme planira i izgradnja bolničke ograde u delu od Istorijskog arhiva Toplice prema Odeljenju patologije.
  -Ovim radovima, rešiće se delimično problem kompletnog ograđivanja bolničkog prostora, što nam je cilj, pa će se tako, sa ulaznom rampom na kapiji i bezbednosnim kamerama, znatno podići bezbednost u bolničkom krugu, kazali su iz Opšte bolnice “Dr Aleksa Savić” u Prokuplju.

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=471319