bombasticna-madarica-je-zauzela-mesto-adrijane-lime-a-mi-smo-je-nedavno-sreli-i-nikada-je-ne-biste-prepoznali

Vest da je Barbara Plavin (25) novi Anđeo osvanula je na Instagram stranici „Viktorija sikret“.

Devojka iz Mađarske koja je učestvovala na prošlogodišnjoj reviji „VS“ u Njujorku značajno je pojačanje među Anđelima, a mnogi ovaj izbor vide kao korak dalje u promovisanju različitosti na polju ženske lepote jer mnogi (možda se i začudite) Barbaru ne ocenjuju kao standardni tip manekenke. Pomak je po njihovom mišljenju važan jer je vlasnik bredna prošle godine izjavom da plus sajz modelima nije mesto na reviji izazovao izuzetno oštre kritike.

Na reviji 2018. u NjujorkuFoto: Profimedia

Nama se novi potez modnog giganta dopada mada bismo jarko želeli da sa krilima vidimo i plus sajz lepotice. A vi ćete večeras dobiti priliku da vidite pravo Barbarino lice, daleko od fotošopa i svih drugih „nadogradnji i ulepšavanja“.

Barbara PlavinFoto: RAS Srbija

Barbaru smo u avgustu prošle godine sreli u njenoj rodnoj Mađarskoj, na trci Formule 1 koja se održavala na poznatoj stazi Hungaroring. Sa jarko crvenim karminom i u beloj košulji začas je privukla našu pažnju.

Mali peh sa sandalamaFoto: RAS Srbija

Primetili smo tada i da je imala mali problem sa obućom. A ekskluzivne fotografije su i najbolji dokaz da se Barbarine fotografije za modne kampanje kao i slike skoro svih modela sveta, fotošopiraju pre plasmana u javnost.

Pozdrav za nasFoto: RAS Srbija

Na sportskoj manifestaciji nadomak Budimpešte uverili smo da Barbara ima stila jer se pojavila u odevnoj kombinaciji koja je ispunjavala sve modne kriterijume.

Odličan stajlingFoto: Profimedia

Ispunjava ona i sve kriterijume modnih kampanja, a sigurni smo da bi u njima dobro izgledala i da na njenim slikama nema ovoliko fotošopa. Samo pogledajte! Barbarino lice je doterano „do savršenstva“. Isto se može reći i za ruke, stomak, noge…

Barbara Plavin u novoj kampanji „Viktorijas sikret“Foto: Profimedia

Barbara koja je manekenstvom počela da se bavi sa 13 godina nakon što ju je agent primetio u Budimpešti, a koja je na početku karijere radila u Aziji, smatra se jednom od najuspešnijih modela sveta.

Slike kao najava velike vestiFoto: Profimedia

Imala je samo 17 godina kada je učestvovala na reviji modne kuće „Prada“ na Milanskoj nedelji mode. Nosila je modele „Šanela“, „Miu Miu“, Vivijen Vestvud, a sa „Viktorijas sikret“ počela je da sarađuje 2012. godine.

„Uz „Viktorijas sikret“ postala sam žena. Snažna i veoma samouverena žena. I to i ostali vide kada me pogledaju“, izjavila je Barbara koju je 2018. na afterpartiju nakon revije pratio dečko Dilan Spraus.

Barbara i DilanFoto: Profimedia

Bivša Diznijeva zvezda je devojci, džentlmenski, donela hamburger.