bosanska-kardasijanka-krenula-na-utakmicu-muza-fudbalera,-a-svi-su-zurili-u-njene-bezobrazno-skupe-cipele:-nemoguce-je-ne-gledati-u-njih-–-svaki-dinar-se-isplatio!

22.08.2019. 10:18

Lejla Hajrović sve je popularnija na društvenim mrežama, a ova blogerka pre svega slavu duguje luksuznim krpicama i specifičnom stilu odevanja u kom uvek dominiraju fensi, trendi komadi.

Lejla Hajrović Foto: leylahajrovic / Instagram

Inače, atraktivna Bosanka u fokusu je regionalne javnosti i zbog činjenice da je udata za poznatog fudbalera Izeta Hajrovića, koji trenutno brani boje zagrebačkog Dinama, ali i jer je jedna od najboljih prijateljica naše poznate blogerke Zorane Jovanović.

Lejla je nedavno oduševila publiku na Sarajevo film festivalu u upadljivoj haljini, a sada se ponovo priča o njoj, ovog puta zbog autfita u kome je bodrila supruga sa tribina tokom utakmice.

Lejla Hajrović Foto: leylahajrovic / Instagram

Naime, ona je na Instagram storiju objavila fotografiju iz lifta, pokazavši šik kombinaciju u kojoj je ispratila Izetov meč. Iskombinovala je uske iscepane farmerke, pamučnu majicu i sportsku jaknu, a kao kontrast dodala je i atraktivnu, skupu torbu u pink boji.

Ipak, ono što je posebno upalo u oči jeste njen izbor obuće – Lejla je ponela luksuzne Manolo Blahnik cipele od plavog satena i sa ukrasnom šnalom, a cena ovog modela je oko 700 evra.

Nije tajna da Lejla obožava dizajnerske krpice, a u svom garderoberu poseduje zavidan broj tašni, cipela i bundi sa potpisom prestižnih brendova, a očigledno ne bira i vreme ni mesto da ih ponese.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.