„boze,-maro,-sto-si-lepa“:-zbog-ove-haljine-svi-hvale-mariju-karan-uvek-je-izgledala-lepo,-ali-ovo-je-izvan-svih-granica

09.06.2019. 12:54

Jedna prava haljina. Pravo vreme. Pravo mesto. I slika od milion dolara. Ukratko-zbog ovoga je Marija Karan danas u centru pažnje na Instagramu.

Marija Karan Foto: Instagram

U haljini u stilu Pepeljuge (spremne da pobegne u ponoć i da ostavi cipelu za sobom) Marija Karan pozdravila je sve iz Londona. Za magičan utiska najviše su bile krive ona i njena bajkovita odeća, kao i predivan pejzaž iza nje.

Moderna Pepeljuga nosi model koji je pre nekoliko decenija bio pravi bum na svetskoj javnoj sceni, vratio se pre nekoliko godina, a sada je ponovo u prvom planu (sličan model, kreaciju Đambatiste Valija nosila je pre nekoliko nedelja na svečanosti u Antibima Kendal Džener).

Til i plašt su potpuno u stilu leta… Ove plastične sandale se uklapaju sa haljinom pa su ovakvi komentari bili neizbežni: “Bože, Maro, što si lepa”, “Jaooo, ta haljina”, “Obožavam sve na ovoj slici. Moraš da je uramiš”. A da li osim čarobne odeće primećujete još nešto na slici?

A ANA IVANOVIĆ OSVAJALA JE OVIM HALJINAMA:

Marijin izgled pozitoivno se komentariše od njenog pojavljivanja na javnoj sceni Srbije, ali je isto tako primetno da glumica, kako vreme ide, postaje sve lepša.

Predrasude da godine narušavaju lepote jedne žene direktno padaju u vodu (nije i da smo bilo kada verovali u njih).

Prelepa haljina, prelepa Marija… Nego, šta čekate! Odmah nabavite svoju omiljenu haljinu za leto i obavezno je zabeležite fotografijom.