brena-jaca-od-kise:-u-ovoj-haljini-ugrejala-petrovaradin-–-a-jedan-kul-detalj-spojio-je-sa-melanijom

24.06.2019. 11:19

Šta kiša može Lepoj Breni? Pevačica je sinoć na Tamburica festu na Petrovaradinu održala spektakularan koncert. Manifetasija, 12. u svojoj istoriji, zatvorena je upravo njenim nastupom. Da vidimo kakvu je to haljinu izabrala za druženje sa fanovima?

Lepa Brena Foto: RAS Srbija

Prvi pogled kaže da je ovo bio pun pogodak! Lepu Brenu smo više puta videli u beloj odeći i uverili da bela jeste jedna od njenih boja.

Haljina, u kojoj se juče predstavila publici na Petrovaradinu, bila je odličan izbor ne samo zbog kolorita već i zbog kroja – koji je pratio i priliku, ali koji veoma prati i trendove.

Posebno obratite pažnju na rukave. Sečeni dugi rukavi su trenutno vodeći detalj. Obožava ih i Melanija Tramp.

Prva dama Amerike je odeću sa šik modnim ukrasom nosila prilikom poslednje posete Velikoj Britaniji (model sa istim detaljem nosila je i prošle godine u istoj zemlji, što je dokaz njegove dugotrajnosti).

Melanija i Donald Tramp nedavno u Velikoj BritanijiFoto: Profimedia

Dve zvezde ove priče pokazale su nam da se sečeni rukavi mogu nositi i na dugim i na kratkim haljinama. U raznim bojama. Bravo i za Brenu i Melaniju koje su među najpoznatijim damama sa Balkana.

Brena je sinoć u beloj haljini ispratila i finale takmičenja “Nikad nije kasno”, a pre završnice popularnog muzičkog šoua i koncentra na Petrovaradinu, uživala je u Americi sa sestrom Faketom Stojanović i njenom porodicom.

Da vam kažemo, daleko do Srbije, ali u zemlji u kojoj je živela godinama i gde je rodila sinove Viktora i Stefana, Brena je promovisala fantastičan stil.

U pitanju je bio pravi američki modni fazon – na njen način.