brenda-i-brendon-objavili-zajednicku-sliku-nakon-20-godina-i-fanovi-su-u-transu:-najpoznatiji-blizanci-sa-beverli-hilsa-se-vracaju!

Iako je od završetka snimanja serije “Beverli Hils” prošlo gotovo dvadeset godina, popularnost omiljenih glumaca iz serije ne jenjava, a u centar medijske pažnje ponovo su došli nakon što je počelo snimanje novih epizoda.

Fanovi nestrpljivo očekuju da vide šta će se dogoditi s odraslim verzijama legendarnih likova, a glumci putem društvenih mreža rado pokazuju zajedničke trenutke s kolegama iz serije. Šenon Doerti odlučila je fanove da počasti jednim nostalgičnim trenutkom.

Na Instagramu je objavila selfi s Džejsonom Pristlijem koji je u seriji glumio njenog brata blizanca Brendona.

“I samo tako – blizanci su se vratili”, napisala je Šenon uz fotku.

Fotka je dobila preko 230.000 lajkova, a njeni fanovi nisu skrivali oduševljenje u komentarima.

Ovakve ih pamtimoFoto: Profimedia

“Ova fotka je sve, kao da ponovo imam 13 godina”, “Obožavam ovo, ponekad se zaista možeš vratiti kući”, “Ovo tinejdžera u meni čini jako srećnim”, “Godinama čekam ovaj susret”, “O, bože, blizanci su se vratili u grad”, bili su samo neki od komentara.

Inače, premijera novih nastavaka najavljena je za 7. avgust ove godine, a kako javljaju iz Fox-a, epizode će biti inspirisane pravim životima glumaca.

Naime, oni bi u novim nastavcima trebalo da glume razrađene verzije samih sebe, a radnja će biti bazirana na njihovim stvarnim životima i odnosima.

Nova sezona serije “Beverli Hils”Foto: Profimedia

Osim Šenon i Džejsona u novim nastavcima gledaćemo i ostatak originalne glumačke postave, Dženi Gart, Iana Ziringa, Tori Speling, Brajana Ostina Grina i Gabrijel Karteris, a faliće im samo Luk Peri koji je ranije ove godine preminuo od posledica moždanog udara.