britni-je-objavila-idilicnu-fotku-sa-odmora,-ali-je-ceo-instagram-eksplodirao-zbog-njenih-noznih-prstiju:-„nesto-ovako-bizarno-jos-nisam-video!“

Tako je nedavno objavila fotografiju u suknjici koja je istakla njene zategnute noge i bar prividno vitak struk, no našla se na meti kritika – njena izvajana figura bila je plod Fotošopa, i to prilično nevešto odrađenog. Naime, jasno se videlo kako su u predelu struka i bokova iskrivljeni kuhinjski elementi iza nje, te je očito da je Britni pokušala da steše sebe preko programa za uređivanje.

No, posle ove fotografije Spirsova je objavila još jednu koja je digla prašinu na društvenim mrežamka i izazvala niz reakcija njenih fanova, ali i onih koji to nisu.

Ona se prisetila nedavnog odmora na rajskom ostrvu Turks, gde je “pobegla” od svih problema, a svakako bi fotografija bila gotovo idilična da nije bilo detalja koji je, kako kažu korisnici Instagrama, pokvario sve.

Britni je napravila dobro poznatu fotografiju koju verovatno svako od nas ima na svom profilu – fotkala je svoja stopala dok se u pozadini vidi plavo more i beo pesak. Sigurni smo da je uživala, ali Instagramerima su zasmetala njena stopala i nožni prsti, i to do te mere da se povela čitava polemika u komentarima.

“Žao mi je, ali tvoja stopala su zastrašujuća”, “Ovo je grozno”, “Najbizarnija stopala ikada”, “Gade mi se njene noge”, “Kome ovo može da se dopadne?”, samo su neki od komentara.

Ipak, izgleda da nemaju svi isti pogled na stvari, pa joj je slavni bloger Perez Hilton poručio: “Svi fetišisti obožavaće ovu fotografiju”.

Inače, Britni je odmor provela sa majkom Lin, a upravo je ona ta koja joj je priskočila u pomoć usled novonastalih problema sa mentalnim zdravljem, a spekuliše se da će ubuduće ona voditi računa o milionima 37-godišnje pevačice, te da će kontrolisati njenu karijeru.