britni-spirs-danima-pricala-da-je-sve-u-redu,-a-sada-je-na-sudu-iznela-stravicne-tvrdnje-o-svom-ocu-i-ceo-svet-je-u-soku!

Naime, uprkos tome što je danima unazad tvrdila da je sve u redu i da je samoinicijativno otišla u mentalnu ustanovu, Britni je sada na sudu izjavila upravo suprotno – da ju je otac Džejmi (66) terao da se drogira, a potom ju je i smestio u psihijatrijsku ustanovu protiv njene volje, kako je preneo britanski „The Sun“.

Na sudu je Britni zahtevala više slobode, ali to sudija za sada nije odobrio. Naime, čeka se procena nezavisnih stručnjaka pre donošenja bilo kakve odluke.

Podsetimo, Džejmi Spirs kontroliše imovinu, ali i poslovne, te lične poteze 37-godišnje pevačice još od 2007. godine kada je prošla kroz jezivi nervni slom koji joj zamalo nije uništio karijeru. Ona je od tada u nekoliko navrata istakla da bi bez svog oca bila izgubljena i da ima specifičnu, veoma blisku vezu sa njim.

View this post on Instagram I wanted to say hi, because things that are being said have just gotten out of control!!! Wow!!! There’s rumors, death threats to my family and my team, and just so many things crazy things being said. I am trying to take a moment for myself, but everything that’s happening is just making it harder for me. Don’t believe everything you read and hear. These fake emails everywhere were crafted by Sam Lutfi years ago… I did not write them. He was pretending to be me and communicating with my team with a fake email address. My situation is unique, but I promise I’m doing what’s best at this moment 🌸🌸🌸 You may not know this about me, but I am strong, and stand up for what I want! Your love and dedication is amazing, but what I need right now is a little bit of privacy to deal with all the hard things that life is throwing my way. If you could do that, I would be forever grateful. Love you ❤️❤️❤️ A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on Apr 23, 2019 at 6:30pm PDT

Ipak, uprkos sporazumu koji imaju – on nema ovlašećnja da je smesti u ustanovu ili daje tablete bez njenog pristanka.

Inače, zanimljivo je da izvori tvrde i da Britnina majka Lin, koja se sa ćerkom i pojavila na sudu, navodno nije za to da se okonča Džejmijevo mentorstvo nad pevačicom niti misli da to može da joj donese dobro, ali ne može ništa da uradi da to stopira.

Sve u svemu, čitav slučaj je veoma konfuzan, donekle obavijen velom misterije i prava istina se ne nazire. Upućeni izvori izneli su informaciju da je do problema došlo kada je Britni prestala da konzumira lekove koji su držali njeno ponašanje pod kontrolom i pomagali joj da normalno funkcioniše.

Takođe, zabunu unose i pokušaji pevačice da svetu predstavi da nema problema na relaciji sa ocem, ali je svedočenje na sudu ipak potkrepilo teoriju da ne štima sve kako treba.

Da li je ovo kraj Britnine karijere?Foto: Profimedia

Sve je otišlo toliko daleko, da su Britnini fanovi pokrenuli kampanju #FreeBritney, koja ima za cilj da dokaže da Džejmi kontroliše Britni bez prave potrebe. Takođe, oni tvrde da nije ona ta koja objavljuje postove na Instagramu na kojima piše da se oporavlja, već da to drugi rade umesto nje.