Brojne manifestacije u Domu Starih

  U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

  PROKUPLJE- U Domu za smeštaj i negu starih lica u Prokuplju, osim socijalne i zdravstvene zaštite, tokom oktobra, meseca posvećenog starim osobama, održane su mnogobrojne kulturne manifestacije. Na ovim manifestacijama, korisnici ustanove pokazali su da znaju da igraju, recituju, pevaju, crtaju, pletu, heklaju i da budu dobri domaćini mnogobrojnim gostima.

  -Gostovanje folklorne grupe KUD “Abrašević“ Doma kulture, druženje sa učenicima nižih razreda Osnovne škole ”Ratko Pavlović Ćićko“, najviše je obradovalo korisnike, izjavila je radni terapeut u Domu za smeštaj i negu starih lica Vesna Golob i dodala da je i Ansambl „Radio srce“, za osobe trećeg doba, priredio prigodan kulturni program.
  Višegodišnja tradicija, da se uz prigodan kulturno-umetnički program i tortu zajednički obeleži rođendan svih osoba rođenih u oktobru, i ove godine je nastavljena.
  -Krajem oktobra, bili smo domaćini korisnicima Doma starih iz Leskovca. Tokom boravka Leskovčana, razmenjena su iskustva o radu i dogovoreno da ovakvih susreta u narednom periodu bude još više, rekla je Golob i istakla da su najboljim pojedincima i korisnicima sa najdužim boravkom u ustanovi, podeljeni prigodni pokloni.

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=473901


  Share Tweet Send
  0 Komentara
  Učitavanje...