brus-vilis-se-ponovo-ozenio-zena-je-mlada-od-njega-20-godina-i-gleda-u-nju-kao-u-boga-ali-svi-su-se-sokirali-sto-je-na-vencanje-dosla-bivsa-supruga

23.03.2019. 19:38

Glumac Brus Vilis (63) početkom februara kupio je svojoj supruzi Emi Heming (40) vilu vrednu 10 miliona dolara. Žena koja ga obožava i on nju u dogovoru sa glumcem napravila je još jedan važan korak u njihovoj emotivnoj vezi.

Brus Vilis Foto: Profimedia

Brus i Ema su braku 10 godina, ali posle jedne decenije uzajamne ljubavi podrške odlučili su da u krugu najbližih prijatelja, pa čak i bivših ljubavi obnove bračne zavete i naparave opet ceremoniju venčanja.

Na proslavi ljubavi glumca i njegove supruge pojavila se i Demi Mur, bivša Vilisova ljubav. Posle razvoda ostali su jako dobri prijatelji koji se podržavaju.

Brus i njegova 20 godina mlađa suprugaFoto: Profimedia

Iako je bilo mnogima čudno što se Demi pojavila na ceremoniji obnove zaveta, ovo je bio najbolji pokazatelj koliko joj je stalo do sreće svog bivšeg partnera. Ne ostavljajući prostora sujeti.

Osim Demi, venčanju su prisustvovale glumčeve ćerke kojih iz braka sa Demi ima tri, a sa Emom dve.

U prisustvu najuže porodice i samo nekoliko odabranih prijatelja, Brus i Ema su se ponovo zakleli na večnu ljubav.

Burs Vilis i EmaFoto: Profimedia

Demi Mur, sa kojom je Brus Vilis bio u braku 13 godina je prisustvovala i njihovom prvom venčanju zajedno sa tadašnjim suprugom Eštonom Kučerom.

Ešton Kučer, Demi Mur i Brus VilisFoto: Profimedia

Najbolji primer prijateljstva i ljubavi do kraja života.