BUBLIČKI ROMEO I JULIJA: POBEGLI OD SVIH

BUBLIČKI ROMEO I JULIJA: POBEGLI OD SVIH

PROKUPLJE – Trinaestogodišnja Marija J. Iz Bublice pobegla je od kuće najverovatnije sa momkom, a u njenu potragu uključila se i policija. Ona je spremala svoj beg, pa je pre nego što je otišla ukrala očeve ključeve od automobila i ponela ih sa sobom. Sve se desilo u nedelju oko ponoći.

-Suprug je spavao sa njom u sobu i negde oko ponoći ona je ustala. Pošao je za njom i primetio da je obučena, ali je rekla da ide u toalet. Zajedno su se vratili da spavaju, on se pravio da spava i nešto posle petnaestak minuta ona je ustala. Dok je krenuo za njom, već je bila van kuće. Video je da trči prema kapiji i da je čeka neki muškarac. Okrenuo se da uzme ključ od automobila, koji je uvek na istom mestu, ali ga nije bilo- priča nam očajna majka devojčice Nataša Jovanović.

Ona dodaje da nisu znali šta će, pa su pozvali prijatelja i zamolili da on dođe kolima po njih.

-Čuli smo da je pobegla sa jednim momkom iz sela Mačina kod Zlate i zvali smo njegovu majku. Ona je rekla da nisu tamo- potvrdio nam je komšija devojčicine porodice i predsednik Mesne zajednice Bublica Momir Savić.

Sada je u toku potraga za njima, jer su oboje isključili telefone.

Devojčicina porodica je obavestila policiju, ali im je rečeno da se čeka nalog Osnovnog javnog tužilaštva da se prati signal njenog telefona.

-I suprug i ja smo bolesni. Ne znam šta da vam kažem, ovo je za nas veliki šok. Znali smo da se preko Fejsbuka dopisivala sa nekim, ali nismo znali sa kim jer joj je telefon zaključan i nije nam dala šifru. Plašimo se zaista, ona je mala i ne znam šta da radimo- očajna je devojčicina majka.

Oni su jedna od retkih porodica koja živi u ovom planinskom selu i to sa decom.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...