ceca-je-zbog-anastasijinog-uspeha-najponosnija-mama-na-svetu-8222volim-te-beskrajno-bravo-devojko8220

28.03.2019. 21:14

Nova pesma Anastasije Ražnatović „zapalila“ je trending u Evropi. Za četiri dana „Rane“ je na Jutjubu poslušalo i pogledalo oko 6,5 miliona ljudi. Numera se uveliko hvali, a ponosna mama Svetlana Ceca Ražnatović je večeras na Instagramu prokomentarisala veliki uspeh svoje ćerke.

Ceca i Anastasija Ražnatović Foto: Predrag Dedijer / RAS Srbija

Ceca o velikom uspehu „Rana“Foto: Instagram

„Nisam želela da ti se mešam dok si radila na pesmi i spotu. Pustila sam da sve uradiš sama. Poruke koje danima dobijam i ono što vidim, čine me da budem najponosnija majka na svetu. Volim te, beskrajno! Bravo, devojko!“, napisala je Ceca koja iza sebe ima bezbroj uspeha.

Ima mnogo razloga da sada bude ponosna na ćerku. Pesma koju je komponovao Darko Dimitrov, a za koju je tekst napisao Milan Laća Radulović apsolutno je vodeći hit.

Brzina kojom raste broj pregleda je rekordna i pesma se zaista voli. Potvrđuju to i fanovi, ali i Anastasijine kolege na čijim Instagram profilima su ovih dana „Rane“ u prvom planu. Ali nije Anastasija osvojila samo pevače, ogroman broj javnih ličnosti joj upućuje komplimente.

Anastasija je napravila veliki bum na domaćoj javnoj sceni i pre osam meseci kada je objavila prvu pesmu „Savršen par“ koja zasad ima 42 miliona pregleda.

Devojka čija popularnost raste i na Instagramu gde je prati 821 hiljada ljudi bolji muzički početak nije mogla da zamisli. Makar ne onaj zvanični početak.

Mala Anastasija u novogodišnjem programuFoto: Instagram

Sve je počelo mnogo ranije dok je Anastasija bila devojčica. Kako je to izgledalo, podsetila nas je na svom profilu. Ovo je scena iz novogodišnjeg šoua njene mame u kojem je ona bila specijalna gošća i gde je pokazala da je od majke nasledila poseban talenat.