cecin-nacin-vezbanja-postao-hit-izazov-prihvatio-milan-kalinic-i-evo-kako-se-snasao-obratite-paznju

02.04.2019. 18:12

Svetlana Ceca Ražnatović je pre nekoliko dana na Instagramu postavila fotografije sa prvog treninga joge i izazvala ogromnu pažnju, što zbog same činjenice da je podelila slike sa vežbanja što zbog samog načina treniranja. Pitali smo se ko će se uputiti u izazov koji je postavila i stigao je odgovor.

Svetlana Ceca Ražnatović u Crnoj Gori gde je nedavno održala koncert pred 22 hiljade ljudi Foto: Instagram

Voditelj i glumac Milan Kalinić prepustio se čarima joge (skrolujte), a na kraju serije slika videćete da je uspešno izveo sličnu pozu koja Ceci olako ide od ruke.

„Sa jogom sam shvatio koliko ustvari nisam spreman, aj’, šmekeri, probajte!“, poručio je Kalinić i tako „bacio rukavicu“. Videćemo ko će se usuditi da je preuzme.

Na Instagramu su odmah primetili sličnost između njegovog i Cecinog treninga, a prilično ga i bodre. „Odlično ti ide“, govore mu.

Kalinić koji ima ozbiljno iskustvo u teretani, sigurno će istrajati i savladati jogu. Odustajanje nije u njegovom maniru već ona dobro poznata: „U zdravom telu zdrav duh“.

Možete li vi ovo?Foto: Instagram

Na odustajanje Ceca ni ne pomišlja, a mi vas podsećamo na to kako trenira! O veštini koju je pokazala na treningu i dalje se govori, ali kao što je napisala, ovo je tek početak.

Ima mnogo razloga zbog kojih bi i vi trebalo da počenete da trenirate jogu. Ova vrsta vežbe poboljšava fleksibilnost našeg tela, jača mišiće, doprinosi uspostavljanju ravnoteže, ubrzava protok krvni, čuva naše srcei zdravlje celokupnog organizma, čini nas srećnim.