cela-plaza-bila-je-sokirana-sto-bez-blama-razmenjuju-intimne-dodire:-sada-su-u-srecnom-braku,-a-nekad-su-bili-ozloglaseni-preljubnici

Slavni golman i lepa brineta nisu skidali ruke jedno s drugoga, a fudbaler Pari Sen Žermena zasluženo odmara nakon naporne sezone. Tu je bio i njihov sinčić, no čini se da je ovog puta bračni par ipak bio fokusiran u potponosti na svoj užitak, dok se maleni Leopold Matija.

Ova 46-godišnja dama izgledala je sjajno u crnom bikiniju i prozračnom, šarenom kardiganu, a pokazala je i lice bez šminke, istakavši svoje negovano lice bez bora.

Par se nije ustručavao da razmenjuje nežnostiFoto: Profimedia

Inače, Bufon sam po sebi nikada nije bio čovek čiji je je privatni život u fokusu medija, jer su njegove majstorije na terenu bile daleko zanimljvije, ali i bio je prilično vešt i kada je birao svoje saputnice.

Nakon što se posle tri godine braka razveo od češke manekenke Alene Seredove zbog preljube i seks skandala sa sportskom novinarkom i voditeljkom Ilarijom de Amiko, ostao je veran toj istoj Ilariji, sa kojom je i dan danas.

Điđi i Ilarija izgledaju sjajno!Foto: Profimedia

Ovaj par nekoliko puta dospeo je u italijanske medije – prvi put su novine napunile tvrdnje da se njihove komšije žale na buku koju prave dok vode ljubav, a da to rade „često kao zečevi“, a drugi put su paparaco fotografi uhvatili Ilariju i Bufona u nezgodnom položaju na jahti – većina smatra da ga je ona tom prilikom oralno zadovaljavala.

— Footy Accumulators (@FootyAccums) July 20, 2017

No, Italija voli Ilariju i oprostili su joj to što je u jednom momentu bila ta koja je svesno ušla u romansu sa oženjenim čovekom. Smatraju da je drugačija je od tipičnih žena fudbalera – zrela, ostvarena, uspešna i sofisticirane i graciozne lepote.

Pojavljuje se isključivo na događajima vezanim za posao, nema Instagram, ne pokazuje gole grudi i zadnjicu i nije opterećena skupom garderobom niti luksuznim životom.

Lepa Italijanka drugačija je od ostalih žena fudbaleraFoto: Profimedia

Podsetimo, slavni golman iz braka sa Seredovom već ima dvojicu sinova, a sa ovom voditeljkom pre tri godine dobio je gore pomenutog Leopolda.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: