cela-venecija-je-stala-kad-je-vensan-prosetao-tepihom-u-drustvu-30-godina-mladje-zene:-ova-slika-je-svima-zapala-za-oko

31.08.2019. 13:59

Vensan Kasel i Tina Kunaki ponovo su zaustavljali dah svojom pojavom na Filmskom festivalu u Veneciji.

Vensan Kasel Foto: Profimedia

Podsetimo, 22-godišnja manekenka je pre četiri meseca rodila malenu Amazoni, a sada izgleda fantastično u crnoj haljini ukrašenoj perjem sa potpisom Armani Prive. Mini crna haljina bez bretela dodatno je ukrašena kristalima, a kako ona privlači svu pažnju, ostatak Tinine kombinacije je nenametljiv, pa se odlučila za jednostavnu punđu, prirodnu šminku i viseće minđuše.

Inače, Tina je nedavno za magazin Frivolette otkrila par detalja o svom poznanstvu sa slavnim glumcem i progovorila o njihovom prvom susretu.

Vensan Kasel i TinaFoto: Profimedia

– Bio je to magičan trenutak. Reći ću samo da smo se našli na istom mestu u isto vreme. Ne bih zalazila u detalje, ali reći ću da smo saznali da oboje obožavamo da surfujemo – rekla je mlada glumica, priznavši i da navodno nije znala da ima posla sa slavnom ličnošću sve dok nije ustanovila da su okruženi paparacima.

Ovakav pogled ne može da se isfolira, primećuju ljudiFoto: Profimedia

Da li je znala da je Vensan slavan ili ne, nikad neće biti dokazano, ali ljudi primećuju da Tina ne skida zaljubljeni pogled sa svog muža, a kažu i da ovakva emocija ne može da se isfolira.

Kako vama deluje ovaj par?

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.