celo-sarajevo-je-sinoc-gledalo-u-gorana-bogdana-i-prelepu-beogradjanku:-region-bruji-o-njihovoj-vezi,-a-oni-su-par-kakav-se-retko-srece

Jedan je od najtalentovanijih glumaca na ovim prostorima, ali i miljenik žena koje o njegovom izgledu govore samo u superlativu iako on nije jurio tu titulu:

„Nisam u javnosti stvorio sliku sebe kao zavodnika, već su to drugi od mene stvorili. Radim svoj posao i volim ono što radim“, rekao je za „Večernji hr“.

I ona je nesvakidašnje talentovana o čemu svedoče nagrade koje je dobijala na samom početku karijere. Pisalo se i pisalo o njihovim ulogama, a sada njihova romansa intrigira regionalnu javnost.

Jovana i Bogdan sinoć na premijeri Senki u SarajevuFoto: Instagram

O vezi Gorana Bogdana (39) i Jovane Stoljiković (27) dosta se govori (piše o njoj i hrvatski Indeks, da vidite kako ju je samo gledao sinoć na premijeri serije).

Ekipa serije „Senke nad Balkanom“Foto: Promo

Jovana je sinoć u Sarajevu u crnoj haljini izgledala kao prava zvezda, a Bogdan se u ležernijoj kombinaciji nije odvajao od nje (na slici su i Bjela kao i Radomir Bukvić i Marija Bergam).

A pre „Senki“ Jovana i Bogdan glumili su u još jednoj hit seriji, „Jutro će promeniti sve“ (oboje su prošle godine bili na beogradskoj premijeri).

Da su njih dvoje zajedno, saznalo se pre nekoliko meseci. Glumac koji se rodio u Širokom Brijegu, a koji se glumom bavi od 2005. godine, i Beograđanka par su kakav se retko sreće.

Nesuđeni ekonomista koji je kao tinejdžer svirao gitaru u rok bendu Luni Meugim pre veze sa Jovanom ostvario je niz značajnih uloga, a bio je proglašavan i za najboljeg glumca u Hrvatskoj, kao i za najboljeg glumca u Evropi (prošle godine na festivalu u italijanskom gradu Leče, Festival del Cinema Europeo).

Jovana koja je od uloga u Mladom položajniku, Samoj, Samcu u braku došla do uloge Maje Jovanović u filmu Panama 2015.

Ta uloga donela joj je nagradu za najbolju žensku ulogu Carica Teodora na Festivalu u Nišu. Niz nagrada se samo nastavio pa je zbog uloge u filmu Grad nagrađena priznanjem na Filmskom festivalu u Sarajevu.

Uporedo sa nagrada dešavale su se Jovanine sjajne role. Briljantna je bila u Južnom vetru.

Publika jedva čeka nastavak Senki, a Jovana je za Ženu o saradnji sa Bejlom rekla sledeće:

„Bjela je jedan od najstrastvenijih, najambicioznijih i najposvećenijih ljudi koje sam dosad upoznala. Zaista jedino on može da napravi nešto što je toliko kompleksno, u smislu radnje jer je triler u pitanju, a da bude na jednom kvalitetnom nivou“.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.