cendler-iz-„prijatelja“-se-pune-2-godine-krio-od-svih-jer-se-borio-sa-teskom-bolescu:-danas-izgleda-ovako-i-svi-su-zabrinuti-zbog-njega

21.06.2019. 08:59

Slavni Metju Peri, najpoznatiji po ulozi Čendlera iz serije „Prijatelji“, viđen je po prvi put u javnosti nakon dve godine borbe protiv teške bolesti.

Metju Peri Foto: Profimedia

Metju Peri (49) borio se sa depresijom i zavisnošću od opijata, a tri meseca proveo je u bolnici zbog perforacije debelog creva.

Ono što je primetno na najnovijim slikama, navode mediji, jeste ožiljak na obrazu, ali i otečene ruke sa dugačkim i neodržavanim noktima. Kako nagađaju mediji, ovo je siguran znak da Metjuova borba i dalje traje.

Metju inače nije igrao ništa od 2017. godine i držao se daleko od očiju javnosti. U februaru je na Tviteru rekao da je izbačen sa terapije, ali nije otkrio više detalja. Takođe je šturo na Tviteru i rekao da je tri meseca bio u bolnici, i to sledećim Tvitom: „Tri meseca u bolničkom krevetu – odrađeno“.

Inače, Metju se još od 1997. godine bori sa zavisnošću – prvo je to bila zavisnost od lekova protiv bolova. Potom je 2000. godine imao borbu sa pankreatitisom, da bi sledeće godine opet otišao na rehabilitaciju zbog zavisnosti od opijata i alkohola.

Retko je govorio o svojim borbama ali je 2013. godine rekao sledeće:

– Od svoje 24. pa do 34. godine bio sam u „Prijateljima“. Bio sam na vrhu sveta. Nekome sa strane delovalo bi da sam imao sve, a to je bio vrlo usamljenički period za mene jer sam se borio sa alkoholizmom – rekao je glumac tada.