ceo-internet-je-potpuno-zbunjen-ovom-fotografijom:-ljudi-masovno-pokusavaju-da-odgonetnu-sta-se-ovde-desilo,-a-kada-saznaju-–-bukvalno-trljaju-oci!

25.08.2019. 14:48

Škotska blogerka Holi MekI pre nešto manje od godinu dana objavila je na svom Tviter profilu jednu nesvakidašnju fotografiju iz šopinga, a ista se i dan danas deli na društvenim mrežama i praktično zbunjuje Internet.

Optička iluzija koja je sludela Internet Foto: Twitter

Naime, Holi je sasvim slučajno nabasala na jedan neobičan prizor u prodavnici dečje garderobe koji nalikuje na savršenu optičku iluziju, a rešila je da to podeli sa svojim pratiocima na Tviteru.

Ona je fotografisala dečju odeću koja je složena i raspoređena tako da vrlo lako možete pomisliti da gubite sposobnost vida ako na ovo nabasate uživo.

Svuda se nalazila odeća u različitim bojama, a samo na jednom zidu prodavnice visile su bluzice, benkice i duksevi isključivo u crnoj, beloj i sivoj boji, a ovakav poredak stvari i te kako može da izazove konfuziju.

Čak i sama fotografija je nerealna, do te mere da većina nije poverovala da ista nije provučena kroz filter. No, Holi ih je demantovala tako što se vratila u prodavnicu i snimila sporni prizor.

Zanimljivo je da je nekoliko dana kasnije ona ponovo naletela na identičnu situaciju, ali ovog puta u drugom butiku.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.