ceo-region-prica-o-biljani-mancic-i-onome-sto-je-pre-13-godina-imala-sa-donaldom-trampom-evo-sta-se-nakon-brojnih-susrete-sa-njim-dogodilo-u-njenom-zivotu

Biljana može da se pohvali da je diplomirala na koledžu američkog menadžmenta u Dubrovniku, a potom je i magistrirala na studijama međunarodnog poslovanja u Sloveniji, a sada planira i doktorske studije.

U međuvremenu se ova crnokosa 33-godišnjakinja ostvarila i u ulozi majke, pa je pravi primer da žena može sve, samo kada hoće! Takođe, ona je i veoma aktivna na poslovnum planu – trenutno radi na razvoju zdravstvenog turizma, a organizovala je i sajam u Dalmaciji upravo u ove svrhe.

Na sve to, ona je imala vlastitu turističku agenciju, a proširila je i poridični biznis u olasti industriji lepote, otvorivši i sama kozmetički salon. Atraktivna Biljana tvrdi da sve postiže zahvaljujući dobroj organizaciji.

„Zvuči otrcano, ali najvažnija je dobra organizacija. Nemci kažu: „Ako želiš uspeti u životu, moraš ustajati rano!“ Eto, deo istine krije se i u tome; svako jutro ustajem najkasnije u sedam, meditiram petnaestak minuta, a onda raspalim muziku i odlazim na tuširanje“, priča ova dama za portal „Slobodnadalmacija.hr“ i dodaje da nikad ne preskače ni doručak, te je i šminkanje obavezno. Ipak, u kancelariji je zvek tačno u 9 ujutro!

Ona nikada ne propušta ni treninge kao ni da redovno poseti kozmetičara, a upravo se u tome sastoji tajna njenog negovanog, mladolikog izgleda.

„Skoro svako poslepodne trudim se da odem u teretanu. Sat vremena izbacim iz sebe sav stres, a naravno da idem i na kozmetičke zahvate, pa ja praktično živim u salonu! Večernji sati rezervisani su, pak, za druženje s mojom ćerkicom, a najčešće s njom i ležem već posle 22 časa“, kaže ova Hrvatica.

Posebno zanimljiv detalj iz njene biografije je i davnašnji susret sa sadašnjim predsednikom Amerike Donaldom Trampom, sa kojim je imala prilike i da večera u nekoliko navrata.

„Pre trinaest godina, na pragu moje dvadesete, potpuno – ali zaista, potpuno – neočekivana titula hrvatske Miss Universe lansirala me je u svet poslovnih ljudi. Mnogo sam puta te 2006. godine večerala sa Trampom, vlasnikom licence svetskog izbora, i mogu vam reći da je vrlo energičan i srdačan čovek koga je uvek interesovalo kako je u Hrvatskoj. Njegova supruga je kudikamo suzdržanija, uvek odmjrena, ali isto tako poslovno lukava. To je bio moj prvi susret s ljudima iz ozbiljnog sveta biznisa i šoubiznisa, i dao mi je ne samo smernice za dalje, nego i jedan pozitivan publicitet za ovo što radim“, zaključila je Biljana za „Slobodnadalmacija.hr“.