ceo-svet-prica-o-ramosovom-vencanju,-a-vencanica-lepe-pilar-je-najlepsa-koju-smo-videli:-ipak,-bidermajer-nas-je-oborio-s-nogu,-ali-stvarno!

16.06.2019. 09:48

Serhio Ramos (32) u subotu je na spektakularnoj svadbenoj ceremoniji u Sevilji razmenio bračne zavete sa televizijskom voditeljkom Pilar Rubio (41), a evropski mediji su ovaj događaj okarakterisali kao “svadbu godine”.

Serhio Ramos i Pilar Rubio Foto: Profimedia

Na venčanju Serhia i Pilar okupio se sam krem društva, te neki od najbogatijih i najboljih fudbalera sveta u društvu supruga, te je bilo teško izdvojiti ko je bio najbolje stilizovan ili ko je privlačio najviše pažnje – jer prosto svi su bili i više nego atraktivni.

Konačno su razmenili zaveteFoto: Profimedia

No, svakako niko nije mogao da zaseni mladence – koji su se neprestano osmehivali i bilo vidno raspoloženi, a to nas ni ne čudi – s obzirom da je posle ljubavi konačno došao dan da to i ozvaniče.

Četrdesetjednogodišnja Pilar je očitala modnu lekciju svim nevestama na svetu, pojaviviši se u predivnoj venčanici šampanj boje sa sitnim draguljima i šljokicama, a ova toaleta imala je i šlep od tila koji je lepa crnka kasnije jednostavno skinula.

Voditeljka je dopadljivu kreaciju dodatno ukrasila dijamantskim naušnicama, a poseban detalj bio je i njen nesvakidašnji bidermajer – od crnih kala!

Kakva venčanica! Vau!Foto: Profimedia

Bilo je nemoguće ne primetiti ni njen diskretan, a opet tako moćan mejkap koji je dodatno istakao Pilarine neverovatne oči, a frizura sa sitnim pletenicama joj je takođe sjajno pristajala.

Jedan od naskladnijih parova u svetu šoubiznisaFoto: Profimedia

Inače, podsetimo par se upoznao davne 2012, a ljubav je buknula odmah… Osam godina starija lepotica fudbaleru Real Madrida rodila je i trojicu sinova – Serhia, Marka i Alehandra, a nakon više od šest godina veze konačno mogu da se nazovu mužem i ženom.

Čestitamo!

Pogledajte video sa atmosferom sa venčanja Serhia Ramosa!