ceo-zivot-muskarci-lude-za-mnom,-poklanjaju-mi-sta-god-pozelim-i-opsedaju-me-cim-izadjem-iz-kuce:-od-pre-par-meseci-izgledam-ovako-i-nijedan-muskarac-nije-mi-prisao

18.07.2019. 12:34

Nekada sam i ja oblačila haljine, imala dugu kosu i redovno se šminkala, ali zbog muškaraca danas i sama izgledam kao muškarac.

Joševed Sijer Foto: Facebook

Ispovest devojke po imenu Joševed Sijer, mlade kopirajterke iz Amerike, obilazi Fejsbuk. Ona je okačila sliku na kojoj je pokazala kako je izgledala pre nekoliko meseci i kako izgleda danas, a kaže da su za njenu drastičnu promenu izgleda zaslužni muškarci.

PreFoto: Facebook

– Pre nekoliko meseci, ovo sam bila ja. Nisam mogla da izađem iz kuće a da mi se ne nakači nekoliko muškaraca, tražeći moj broj telefona, pitajući da li sam slobodna i moleći me da izađem sa njima. Dobijala sam besplatno šta god sam htela. Obasipali su me pažnjom. I mrzela sam svaki sekund toga.

Vidite, ja sam gej. Gadi mi se udvaranje muškaraca. Onda sam uhvatila sebe da maštam da sam muškarac samo kako bi me se muškarci okanuli.

I onda sam shvatila šta treba da uradim.

PosleFoto: Facebook

Kada sam uvidela da imam napade panike kad treba da izađem iz kuće i kada sam shvatila da svu energiju trošim na odbijanje muškaraca umesto da živim svoj život, shvatila sam šta treba da uradim.

Ošišala sam se, bacila šminku i počela da se oblačim kao muškarac.

Do sada, nijedan muškarac mi nije prišao i presrećna sam. Konačno mogu da izađem iz kuće i da ne brinem o tome što ću biti zasuta neželjenom pažnjom i konačno mogu da prođem ulicom a da me muškarci ne spopadaju.