cerka-baraka-obame-je-maturirala:-i-tviter-je-poludeo-zbog-ove-haljine

28.05.2019. 13:21

Mlađa ćerka bivšeg američkog predsednika Baraka Obame Saša Obama je maturirala pre četiri dana, a njene maturske slike su veliki hit na Tviteru.

Nataša Saša Obama sa majkom Mišel Obamom i sestrom Malijom Foto: Profimedia

Saša je nosila jednostavnu crnu haljinu na bretelama i sa prilično izazovnim šlicem. Ćerka Baraka Obame mnogima se dopala: “Osećam se da kao stariji brat gledma kako mlađa sestra ide na maturu. Saša Obama je prava lepotica”.

I feel like a big brother watching my little sister go to the prom.Sasha Obama is such a beauty.And shout out to the simplicity of her dress. pic.twitter.com/B5xrz6dFWl— Mr. Weeks 🤴🏾 (@MrDane1982) May 25, 2019

Veoma elegantan bio je njen pratilac Kris Milton čiji je rođak i glavni krivac za ludnicu na Tviteru jer je na prvi na ovoj društvenoj mreži objavio sliku ćerke Baraka Obame.

My favorite part about Sasha Obama’s prom pics is the casual Secret Service Agent in the background pic.twitter.com/NsNuw0OGgy— 🤟🏻 (@ThugNuggets) May 25, 2019

Sašin tata je sišao sa predsedničkog trona, ali kako pravila nalažu, njega i njegovu porodicu kao i ostale bivše predsednike i njihove porodice, i dalje čuvaju državne službe bezbednosti.

Njihov član našao se i na Sašinom maturskoj slici iza mame Mišel! Takav je život buduće studentkinje!

Me checking Twitter to make sure that Sasha Obama is okay. pic.twitter.com/bA7rli39iB— Cameron Grant (@coolcam101) May 25, 2019

Mnogi ne razumeju čemu ovoliko interesovanje za Sašu i njenu maturu, pa ironično postavljaju snimke poput ovog.

Nego, kako vam se dopada njena haljina?

Dok je Obama bio u Beloj kući, Saša i Malija bile su na meti kritika zbog “neprimrenog oblačenja” koje je, ruku na srce, najčešće bilo u skladu sa njihovim godinama.