cerka-fudbalske-legende-uskoro-staje-na-ludi-kamen-a-malo-ko-zna-da-je-bila-u-vezi-sa-sabanovim-sinom-bila-je-to-velika-ljubav-koju-su-vesto-krili

29.03.2019. 11:10

Za vezu Dragane Džajić i Miloša Ivanovića, brata Ane Ivanović, saznalo se prošle godine, a krajem 2018. pojavila se vest da se poznati par verio i da će se venčati u ovoj godini. Džajina ćerka se sada trudi da sve detalje svog emotivnog života sačuva od očiju javnosti, a isto to je radila i u prethodnoj vezi, kada je bila sa sinom pokojnog kralja narodne muzike, Mihajlom Šaulićem.

Ćerka naše fudbalske legende uskoro staje na ludi kamen Foto: Emil Čonkić / RAS Srbija

Glamurozno venčanje Dragane Džajić i Miloša Ivanovića zakazano je za 25. maj. Kako domaći mediji pišu, crkvena ceremonija biće održana u Hramu svetog Save, a veselje u luksuznom prestoničkom hotelu. Ostali detalji se čuvaju u strogoj tajnosti, a jedino što je procurilo u javnost je da će mlada nositi romantičnu venčanicu sa potpisom dizajnerke Vere Vang.

Dragana Džajić i Miloš IvanovićFoto: Z. Ilić / RAS Srbija

Iako je često davala intervjue, Dragana nikada nije želela da govori o emotivnim partnerima, ali mediji su svakako otkrili njenu prethodnu vezu sa Mihajlom Šaulićem.

Dragana Džajić i Mihajlo ŠaulićFoto: RAS Srbija

Bila je to velika ljubav, ali nikada nisu otkrili zbog čega se desio raskid nakon godinu i po dana veze. Jedna od retkih paparaco fotografija nastala je na jednom bazenu a preneo je list „Kurir“.

Dragana je sa sadašnjim izabranikom Milošem u vezi od prošle godine, a ubrzo je usledila i vest o veridbi. S nestrpljenjem iščekujemo njihovo venčanje. Biće to događaj za pamćenje!