cerka-hita-ledzera-je-porasla-i-pljunuti-je-otac:-sestra-pokojnog-glumca-je-otkrila-zasto-su-tako-slicni

10.05.2019. 21:46

Prošlo je 11 godina otkako je talentovani glumac Hit Ledžer preminuo. Njegova smrt je proglašena nesrećnim slučajem do koje je došlo kombinacijom pogrešnih lekova. Iza sebe je ostavio hit filmove „Planina Borukbek“, „Kazanova“ i „Mračni vitez“. Fanovi se rado prisećaju njegovih najuspešnijih projekata, ali za bivšu suprugu Mišel Vilijams i ćerku Matildu podsećanje je otvaranje starih rana.

Hit Ledžer i Mišel Vilijams Foto: Profimedia

Matilda Rouz Ledžer imala je dve godine kad se desila prerana smrt njenog oca. Danas devojčica živi miran život sa majkom i njenim novim suprugom, muzičarem Filom Elverumom.

Hitova sestra Kejt u dokumentarcu „I Am Heath Ledger“ (Ja sam Hit Ledžer) rekla je da pokojni otac i ćerka jako liče.

„Sve što ona sad radi me jako podseća na njega. Kad je na skejtu izgleda ponaša se isto kao on. Sad sam u životnoj fazi kad sam jako srećna zbog Matilde. Njen otac na neki način živi kroz nju“, rekla je Kejt.

Mišel Vilijams sa ćerkom MatildomFoto: Profimedia

Mišel Vilijams, Matildina majka, je teško podnela smrt njenog voljenog koja ju je slomila 2008. godine. Ali, glumica nikad nije odustala od ljubavi.

U julu prošle godine rekla je „da“ kantautoru Filu Elverumu na ceremoniji koja je bila organizovana daleko od očiju javnosti.

Mišel je za „Vanity Fair“ rekla da je uvek dobijala podršku od svog pokojnog supruga.

Matilda i MišelFoto: Profimedia

„Stalno govorim Matildi da me je njen otac voleo pre nego što sam znala da sam talenotvana za glumu, pre nego što sam dobila nominacije za Oksara i pre nego što sam imala skupu garderobu. Iskreno, posle Hita nisam htela ni da razmišljam o vezi. Onda se desio Fil. Moram da priznam da me je ljubav oslobodila i to učim Matildu. Želim da bude svoje i srećna“, zaključila je Mišel.