cerka-je-otisla-da-zivi-s-deckom:-htela-sam-da-detaljno-ocistim-njenu-sobu-i-zgrozila-se-kad-sam-videla-ovo-–-bog-pomogao-njenom-decku

07.06.2019. 18:52

Ćerka je otišla da živi s dečkom i konačno sam dobila priliku da joj detaljno pregledam i očistim sobu – samo što se nisam ispovraćala kad sam videla čega tu sve ima.

Prizor iz ćerkine sobe zgrozio je majku Foto: Facebook

Mama po imenu Trejsi Dejvis okačila je slike iz devojačke sobe svoje ćerke i – ljudi su, baš kao i ona sama, zapanjeni stanjem u kojem se soba nalazi.

Sobu je zatekla u jezivom stanjuFoto: Facebook

– Moja jedinica je napustila gnezdo. Otišla je da živi sa dečkom i sad, kad sam videla na šta joj zapravo liči soba, mogu samo da kažem – bog mu pomogao. Planirala sam da nameštaj iz njene sobe preuredim i ponovo koristim, ali sve je u očajnom stanju.

Ćerka tvrdi da je sve ulepljeno od sokovaFoto: Facebook

Ispraznila sam sve police jer sam planirala da ih ponovo iskoristim, ali čaše i činije su bukvalno bile zalepljene za površinu. Čak je i češalj zalepljen za sto. Zgrožena, poslala sam joj poruku da je pitam od čega je sve tako ulepljeno kako bih znala kako da probam da očistim i rekla mi je da misli da je to od gaziranih pića! – kaže zgrožena majka koja je priložila i slike.

Uspela je da zalepi i češaljFoto: Facebook

Majka je zapravo želela savet kako da se otarasi prljavštine, ali dobila je uglavnom zgrožene komentare, i tek pokoji savet.

– Prvo sve pređi detaljno ledom, onda preko leda sipak sapunicu sa šećerom i ostavi da to malo odstoji, a onda kreni da trljaš – savetuje joj jedna žena, dok drugi uglavnom savetuju da prljavštinu prosto izriba ili, još bolje, pobaca sve.