cerka-nenada-knezevica-kneza-izgleda-kao-top-model:-evo-gde-je-danas-zanosna-ksenija-i-sta-uvek-mora-da-uradi-zbog-tate

Ćerku Nenada Kneževića Kneza Kseniju Knežević je publika upoznala pre nekoliko godina, privukla je veliku pažnju kada se pojavljivala sa ocem u javnosti, a i dok je sarađivala sa grupom Sevdah bejbi, danas je članica trija “Hurricane”.

“Ona ganja inostranu karijeru, non sto je na Karibima, evo sad su bile na Sent Bartu pa idu za Los Anđeles. Imaju novog producenta, pokušavaju i daju sve od sebe da uspeju na svetskoj sceni. Nije lako, ali eto uz Božju pomoć sve je moguće”, rekao nam je Knez kojeg smo nedavno sreli na reviji Stefana Đokovića u Beogradu (dizajner priprema nešto novo, specijalno krojeno za pevača).

Nenad Knežević Knez na reviji Stefana ĐokovićaFoto: Uroš Arsić / RAS Srbija

Pored Ksenije u grupi su i Ivana Nikolić i Sanja Vučić koja je 2016. na Pesmi Evrovizije u Stokholmu numerom “Goodbye” predstavljala našu zemlju i zauzela 18. poziciju.

Ksenija i ostale devojke iz grupe promovišu moderan, ali i veoma originalan stil.

Tako izgledaju, a i tako zvuče da ih morate zapaziti (nedavno su uslikane u društvu Džonija Depa u Beogradu koji je uživao u njihovoj muzici).

Ksenija KneževićFoto: Bassivity Digital / youtube

Ksenija ima podršku oca kojem je u vaspitanju nje i druge ćerke Andree ovo bilo najvažnije:

“Uvek sam ih podržavamo u svemu. Naravno, one znaju da budu i pomalo nestašne, kao i sva deca, ali su i veoma odgovorne. Ono što ja zahtevam od njih to je da mi se uvek jave, gde god da su i sa kime god da su. Šta god… samo da mi kažu: “Tu smo. Dobro smo”. Pored toga, one imaju obaveze koje moraju da završe, tako su vaspitane. A ja sam im podrška u svemu što rade. One prate neke svoje instikte, a ako ja na bilo koji način mogu da im pomognem, tu sam”.

O Kseniji će se tek pisati, a u poslednje vreme mnogo se pisalo o njegovoj svadbi sa Tatjanom Tot. Da li možemo uskoro da očekujemo venčanje, pitali smo Kneza:

Knez sa Tatjanom TotFoto: Aleksa Mijailović / RAS Srbija

“Svadbe će biti, svi će biti na vreme obavešteni. Kad bude, desiće se (smeh).

Knez je ispratio ovogodišnju Evroviziju koja je održana prošlog meseca u Tel Avivu.

“Nevena Božović je bila sjajna. Imala je veoma emotivan nastup, pesma je jako lična, posvetila ju je suprugu Nikoli Ivanoviću. Ja njih odlično poznajem, dobri smo prijatelji. Znam koliko je bila uzbuđena i srećna što ide na Evroviziju i zaista je sve odradila na dobar način.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: ZA NJIH SE KAŽE DA IMAJU NAJLEPŠE OSMEHE NA ESTRADI:

Makedonska predstavnica Tamara Todevska je imala najozbiljniju regionalnu pesmu u poslednjih nekoliko godina. Balada je predivna, sa jakom porukom, imala je sveden, ali jak, upečatljiv nastup. D-Mol iz Crne Gore je mlad bend, oprostićemo im sve, dali su sve od sebe, ali nisu bili dorasli zadatku”, poručio je Knez.