cerka-radomira-antica-i-nikola-loncar-se-razveli:-dugo-se-noisu-vidjali-zajedno-u-javnosti-ovo-ce-sad-odjeknuti

29.05.2019. 10:44

Poznata svetska stilistkinja Ana Antić i naš proslavljeni košarkaš Nikola Lončar stavili su tačku na brak. I pre razvoda, a i posle okončanja bračne zajednice dugo se nisu viđali zajedno u javnosti. Jedan događaj je to promenio.

Ana Antić poznata je po sjajnom stilu Foto: Instagram

Ćerka Radomira Antića i Lončar osvanuli su na zajedničkoj fotografiji, povod nije mogao da bude lepši. Njihova starija ćerka Ivana je maturirala, a na proslavu završetka srednje škole ispratili su se je roditelji (skrolujte).

Bila je sa njima i mlađa Petra, a Ana Antić i Nikola su pokazali da razvod ne treba da bude prepreka dobrim odnosima među ljudima koji su godinama bili zajedno, a koji pored toga imaju i decu.

Ana nam je pre nekoliko meseci u ekskluzivnom intervjuu za “Ženu” o braku i odnosu sa Lonačrem rekla sledeće:

“Nikola i ja smo 17 bili godina u braku i imamo dve divne ćerke i mnogo uspomena. Sa njim sam nastavila život koji sam imala sa roditeljima, pre svega mislim na njegovu sportsku karijeru uz koju sam uz fudbal zavolela i košarku (smeh), ali i Kragujevac posle Beograda i Zlatibora. Sporazumno smo se razveli pre dve godine. U početku je bilo teško, ali vreme leči sve. Želim mu sve najbolje”.

Njihov primer je više nego pozitivan, što se može reći i za Ivaninu matursku haljinu koja je savršeno jednostavna, elegantna i primerena njenim godinama.

Važan dan u porodici Antić- Lončar slavili su i Vera i Radomir Antić koji su sa druge strane, primer izuzetno skladnog braka koji traje decenijama i koji im je pored ćerke Ane doneo i sina Dušana (skrolujte).

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Važan dan u porodici Antić- Lončar slavili su i Vera i Radomir Antić koji su sa druge strane, primer izuzetno skladnog braka koji traje decenijama i koji im je pored ćerke Ane doneo i sina Dušana.