cerka-slavne-glumice-danas-izgleda-kao-greska-fotosopa:-sada-su-isplivale-stare-fotke-i-svi-se-pitaju-sta-je,-zaboga,-uradila-od-sebe?

27.12.2017. 07:14

Svaki put kada se u medijima pisalo o Kloi Latanci, ćerki slavne glumice Olivije Njutn Džon, tema je bila njen neprirodno uzan struk, prepumpana usta i uopšte veštački izgled. Ali, Kloi nije uvek izgledala tako. Slike iz mladosti otkrivaju njeno pravo lice.

Ovako danas izgleda, a nekad – SUŠTA SUPROTNOST!

Navučena na estetske operacije, Kloi Latanci (31) je tokom poslednjih godina od sebe napravila živu karikaturu. A malo ljudi je se seća iz perioda kada je bila simpatična i buckasta tinejdžerka.

Kloi iz tinejdžerskih dana sa mamom OlivijomFoto: Profimedia

Ovo je jedna od prvih slika sa javnog dešavanja mlade Kloi koja, kao i mnogi od nas, u tinejdžerskim danima izgleda potpuno drugačije. Ipak, njena transformacija je brzo usledila.

Nova boja koseFoto: Profimedia

Prva od promena bila je farbanje u plavo, ali i manje estetske korekcije kojima se podvrgla čim je postala punoletna.

Olivija i Kloi 2010. godineFoto: Profimedia

Još pre nego što je ušla u dvadesete godine, Kloi se prepustila čarima estetske hirurgije, pa je prvo dopumpala usta i sredila jagodice.

Fotka i 2015. godineFoto: Profimedia

Zatim su usledili silikoni u grudima, operacija nosa i zatezanje lica, a onda, kada više nije znala šta će sa sobom, bacila se na sužavanje struka.

Bez korseta za sužavanje struka više ne ide nigde!Foto: Profimedia

I, došli smo do ovoga. Od simpatične bucke sa početka teksta do hodajuće karikature, Kloi se transformisala za manje od jedne decenije i rezultat je zaista tužan.

Nadamo se da neće ići dalje sa plastičnim operacijama jer ne smemo ni da zamislimo šta još od sebe može da napravi.