cerka-suzane-mancic-se-razvela-od-20-godina-starijeg-frajera-i-sad-lumpuje-po-beogradu-umesto-u-muskom-drustvu-videli-su-je-sa-ove-dve-zene

16.03.2019. 19:17

Teodora Kunić, starija ćerka Suzane Manačić, u martu 2017. godine se tajno udala u Las vegasu za 20 godina starijeg biznismena kojeg je krila od očiju medija. Nekoliko zajedničkih fotografija na Instagramu je izbrisano nakon što se razvela početkom godine.

Neke ćerke su ujedinile tatine i mamine gene: Suzana Mančić sa ćerkama Teodorom i Natalijom Foto: RAS Srbija

Razlog za krah bračne zajednice jesu nepremostive razlike u karakteru između njih dvoje i sve češće nesuglasice koje su imali u poslednjih šest meseci braka. Ovu odluku Suzanina naslednica donela je pre tri meseca i odmah je to saopštila majci.

“Suzani je bilo krivo kada je od ćerke čula za razvod, ali se, naravno, nije protivila tome. Donekle, ona je bila i svesna da će brak između njih dvoje teško opstati, jer je taj čovek 20 godina stariji od Teodore. Suzanina ćerka će najverovatnije ostati u Americi, nema nameru da se vraća u Srbiju”, rekao je izvor, blizak voditeljki.

Pre nego što je Teodora rekla sudbonosno “da”, a potom “ne” okušala se i muzičkim vodama, kao i njena majka na početku televizijske karijere. Iako nije nastavila sa snimanjem pesama, nekoliko numera ostalo je na Jutjubu.

Posle razvoda Teodora je obrisala svaki trag bivšeg muža na Instagramu, kao da se nikad nije ni dogodio.

Milica Pavlović i TeodoraFoto: teodorakunic / Instagram

Ovih dana objavljuje snimke iz provoda sa Sofijom Milošević i Milicom Pavlović. Takoreći ponovo živi devojački život.