cerka-toma-kruza-proslavila-13.-rodjendan-na-neocekivan-nacin:-svi-pricaju-o-onome-sto-je-otac-uradio-i-ovo-mu-niko-nece-oprostiti

25.04.2019. 11:38

Ćerka bivšeg holivudskog para Kejti Holms i Toma Kruza, Suri Kruz, proslavila je 13. rođendan na iznenađujuće jednostavan način.

Suri Kruz rođendan Foto: Profimedia

Za svoj je 13. rođendan Suri je od majke tražila da sa drugarima proslavi u restoranu, a majka Kejti Holms je ispunila jedinici želju. Holivudska glumica organizirala je druženje za svoju mezimicu kako bi Suri svoj 13. rođendan pamtila kao dan iz snova.

Kejti, Suri i njeni drugari uživali su u italijanskim specijalitetima jer je proslava održana u italijanskom restoranu.

Suri Kruz sa drugaricamaFoto: Profimedia

Devojčice su rođendansko slavlje shvatile kao savršenu priliku da se doteraju,  pa su sve obukle lepršave haljinice i patike, a nisu odolele ni popularnim dizajniranim torbicama od perlica sa potpisom Suzan Aleksandre, čije kreacije obožavaju ljubitelji mode i influenserke.

Naravno, Suri bi ovaj dan bio mnogo srećniji da je na rođendanu bio i otac  Tom Kruz, koji za svoju jedinu biološku ćerku ne pita već godinama zbog sajentologije. Naime, Tomu vera mu ne dozvoljava da viđa svoje dete, a očito su mu religijska osećanja važnija od očinskih.

Kejti Holms sa ćerkomFoto: Profimedia

Ipak, iako joj možda fali tata, Suri je svojom jednostavnošću pokazala kako nije još jedno razmaženo holivudsko “derište” koje od mame i tate dobija luksuzne poklone i zabave. Za Suri su dobro društvo i malo italijanske paste bili sasvim dovoljan razlog da se dobro provede.