cerku-popularne-voditeljke-napao-manijak-usred-bela-dana-u-centru-grada-objavila-je-to-na-fejsbuku-a-evo-sta-je-nama-rekla

13.03.2019. 17:48

“Danas je u sred dana manijak napao moje dete kad se vraćala iz škole”, napisala je Jelena Gajšek na Fejsbuku pre nekoliko dana, a onima koji su čitali njenu objavu već nakon prve rečenice zastala je knedla u grlu.

Jelena Gajšek Foto: Facebook

“Ušao je u zgradu za njom, jurio je stepeništem i skidao se go, uspela je da pobegne. Zvali smo policiju. On meni ne bi pobegao da sam bila u stanu…ne bi sačekao ni zatvor ni hemijsku kastraciju. Ne bi mi bio problem da sama rešim njegov slučaj… Centar Beograda- Vračar”, napisalo je poznato TV lice.

Na njenu objavu reagovao je veliki broj ljudi: “Gospode Bože! Kuda mi ovo idemo?”, “Prošle to, onda nasilje u osnovnoj školi. Znam kako se osećate. Imate moju podršku”, “Imas svu moju podršku, Jelena. Strašno je to, strašno!”, “Užas, počela sam da se plašim Beograda!”, “Nmam reči, jadna naša deca, u kakvom ludilu odrastaju…užas”.

Kako bismo saznali sve detalje nemilog događaja, pozvali smo Jelenu Gajšek. S obzirom da je policijska istraga u toku, voditeljka ne sme da daje izjave.

Ovaj slučaj podsetio nas je koliko nismo bezbedni i koliko naša bezbednost najčešće ne zavisi od nas samih. To pak ne znači da treba dići ruke. Naprotiv. Mere bezbednosti treba pojačati kako bi Beograd postao što sigurniji grad, za sve nas, a pre svega za decu koja poput Jelenine ćerke treba slobodno da šetaju gradom.

Pažnju je privukla i naredna objava Jelene Gajšek koja sa suprugom Aleksandrom Gajšekom ima još jednu ćerku i sina.

“Kupila sam ćerkama poklone za Osmi mart. Srećan praznik onima koji ga slave”, napisala je pored slika samoodbrane i suzavca.

Kako su joj poručili na Fejsbuku, bio je ovo pravi poklon.