„cestitam-sto-me-trpis,-volis-i-mrzis-u-isto-vreme“:-cobijeve-pesme-sve-klaberke-znaju-napamet,-a-on-vec-pet-godina-ima-oci-samo-za-jelenu

11.09.2019. 09:51

Na estradnoj i klupskoj sceni iskušenja su velika, obožavateljke su nemilosrdne i stabilne i dugovečne veze su misaona imenica. Međutim, Coby je i pored ogromne popularnosti koja ga je zadesila u poslednjih par godina ipak odstupio od stereotipa koji prate repere i ostao veran jednoj ženi.

Coby i Jelena su već pet godina u stabilnoj vezi Foto: Instagram

Slobodan Veljković Coby , producent i trenutno jedan od najpopularnijih repera u Srbiji, svako malo je prvi u trendingu i niže hitove na koje omladina “otkida”. U klubu je “zver”, a u privatnom životu “mala maca” koja već pet godina voli samo jednu devojku.

O njoj smo već pisali. Reč je Jeleni Nikolić bjuti blogerki koja stoji iza profila “babytuna” i radi u pozorištu kao inspicijent, a svi već znate njen glas jer izgovara kultnu rečenicu “Coby, jesi ti radio trrrrraku”. Jelena, koju zovu Cobe, i Slobodan, kog svi znate kao Cobija, pre par dana su proslavili petu godišnjicu veze.

– Mom malom demonu i meni juče bila petogodišnjica. Čestitam što me trpiš, voliš i mrziš u isto vreme – napisao je Cobi uz zajedničku fotku, a Jelena je nedavno za naš portal ispričala kako su se njih dvoje upoznali i istoriju iza njihovih nadimaka.

– Cobi i ja smo se upoznali pre mnogo godina, preko 10 sigurno, imali smo neke zajedničke prijatelje. Upoznali smo se na jednom rođendanu, i zapravo se uopšte nismo svideli jedno drugom. Sećam se kroz par sledećih susreta da smo čak imali i nekakve besciljne rasprave, nije bilo naznaka da ćemo se ikada družiti, a kamoli biti u vezi. Dilemu oko nadimka ćemo lako rešiti. Cobe je izveden nadimak iz mog originalnog nadimka Cobeliks koji koristim na društvenim mrežama od kako ih imam, i lagala bih kada bih rekla da se ne iznerviram malo svaki put kada čujem da neko misli da sam ja Cobe jer je on Cobi.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.