cetinski-proslavio-50.-rodjendan:-a-u-stajling-nikoline-pisek-svi-gledali

Na Instagramu je Nikolina Pišek otkrila deliće slavlje. Vidimo da je Toni Cetinski dres kodu odgovorio na malo moderniji način, a da je ona u čarlston beloj haljini, sa biserima, bila odevena potpuno u skladu sa temom.

Slavljenik i Nikolina PišekFoto: Instagram

Zanimljiva rođendansko- modna priča Tonija Cetinskog bila je prilika da vidimo još jedan modni eksperiment Nikoline Pišek koja stilom godinama intrigira.

Neki poput nje vole da ispune modne zahteve proslava na koje odlaze, a neki vole da su uvek odeveni u svom stilu.

Kojoj grupi vi pripadate?

Nina Badrić u plesnom zanosuFoto: Instagram

Na proslavi rođendana Cetinskog bila je i Nina Badrić, sjajno raspoložena. A kako je tek bila odevena! Da se u ovoj haljini pojavila dvadesetih godina prošlog veka, napravila bi skandal?

I ne baš jer su se tada nosile baš ovako kratke haljina pa i još izazovnije.

Fotografija nam je donela i bolji uvid u stajling slavljenika koji je od 15. godine na sceni. Pevač iz Pule koji je prve muzičke korake pravio u Zagrebu, nastupao je na brojnim festivalima, a dosad je objavio 10 albuma.

Smatra se jednim od najboljih i najuspešnijih pop izvođača u regionu. A njegov adut nije samo glas već i umeće sviranja klavira, bas-gitare, bubnjeva.

Toni ima i evrovizijsko iskustvo, pre 25 godina je Hrvtasku predstavljao na Pesmi Evrovizije u Dablinu i pesmom „Nek’ ti bude ljubav sva“ zauzeo sjajno sedmo mesto.

Pre dve godine pevač je u Rovinju automobilom pregazio pešaka koji je ležao u jednosmernoj ulici.

„Pokušao sam da uradim nešto da spasem čoveka, ali nisam uspeo. Lekarka iz Hitne pomoći odmah po dolasku je konstatovala da nije davao znakove života. Ta nemoć, činjenica da ne mogu da mu pomognem, užasan je osećaj“, ispričao je za hrvatsko izdanje „Glorije“.