cobi,-jesi-ti-radio-trrraku”:-iza-ove-recenice-u-hitovima-natase-bekvalac-cuje-se-glas-ove-devojke,-a-cobi-i-ona-su-dve-vatre

27.07.2019. 22:09

Nema šanse da u poslednjih godinu dana niste čuli barem jednu pesmu koja ne počinje sa čuvenim introm: „Cobi, jesi ti radio traku“. Cobi je Slobodan Veljković, kompozitor, tekstopisac i producent, čovek koji je radio pesme za Anu Nikolić, Saru Jovanović, Natašu Bekvalac, Nikoliju i mnoge druge. A, glas koji se čuje na početku svake pesme je Jelene Nikolić.

Coby i Jelena Foto: Instagram

Jelena Nikolić je jedna je od prvih domaćih blogerki koja je tvorac bloga „Babytun“ godinama radi u pozorištu i njen glas krije se iza kultne rečenice koju znaju svi mladi klaberi u Srbiji. Ona je i Slobodanova devojka.

Kao devojku jednog od trenutno najpopularnijih repera na našoj sceni, nismo odoleli a da je ne pitamo da nam otkrije neke detalje njihove ljubavne veze. Ono što je posebno zanimljivo jeste da je njen nadimak Cobe, a njegov Cobi, i nemaju nikakve veze jedan s drugim.

Cobi i JelenaFoto: Instagram

– Cobi i ja smo se upoznali pre mnogo godina, preko 10 sigurno, imali smo neke zajedničke prijatelje. Upoznali smo se na jednom rođendanu, i zapravo se uopšte nismo svideli jedno drugom. Sećam se kroz par sledećih susreta da smo čak imali i nekakve besciljne rasprave, nije bilo naznaka da ćemo se ikada družiti, a kamoli biti u vezi. Dilemu oko nadimka ćemo lako rešiti. Cobe je izveden nadimak iz mog originalnog nadimka Cobeliks koji koristim na društvenim mrežama od kako ih imam, i lagala bih kada bih rekla da se ne iznerviram malo svaki put kada čujem da neko misli da sam ja Cobe jer je on Cobi.

S obzirom na to da Jelenin glas stoji iza već sada kultne rečenice „Cobi, jesi ti radio traku“, a otkrila nam je i kako se to desilo.

– Par puta me je zamolio da snimim bilo šta što bi on mogao da koristi kao svoj pečat na pesmama koje bude radio, ja sam se nećkala jer mi je bilo neprijatno da čujem svoj snimljeni glas. Jedan dan smo se dopisivali i ja sam mu slala audio poruke polu ismevajući njegovu ideju, a on je od mojih beskonačno ispraznih rečenica kojima sam pokušala da sakrijem svoju nesigurnost napravio jednu, koja je sad već kultna. Tako da, definitivno jeste moj glas, ali iskreno od toga ne bi bilo ništa da on nije bio uporan i da nije imao ideju kako bi to trebalo da zvuči – zaključuje Jelena.

Cobi sa druge strane je rekao da su njih dvoje vatre koje zajedno odlično funkcionišu. Najaktuelniji kompozitor i producent je objavio pesmu „Leto je“ koja je, naravno, kao i sve njegove prethodne prva na Jutjubu u trendingu.