crveno-beli-veceras-zavise-od-njega,-a-vladanu-od-19.-godine-komanduje-samo-ova-zena:-supruga-trenera-zvezde-izgleda-ovako

13.08.2019. 18:57

Fudbalere Crvene zvezde večeras čeka gotovo istorijska utakmica u kojoj protiv danskog Kopenhagena jure šansu za plasman u Ligu šampiona. Iako se od njih očekuje standardno dobra igra, u rukama trenera Vladana Milojevića je recept za pobedu.

Vladan Milojević Foto: RAS Srbija

Vladan Milojević je među trenerima pravi superstar. Crvenu zvezdu je u vreme njegovog mandata procvetala kao tim, a verujemo da će nam i večeras osvetlati obraz. Iako o Vladanovim trenerskim poduhvatima znamo sve, o njegovom privatnom životu se malo zna. Ovo je žena sa kojom je u ljubavi još od 19. godine!

Ambiciozni mladić iz Aranđelovca je svoju sadašnju suprugu Danijelu upoznao sa 19. godina u Bečeju, fudbalski se ostvario u Grčkoj, a sada sa Zvezdom niže samo uspehe.

Vladan i Danijela MilojevićFoto: Milan ilić / RAS Srbija

Vladan i Danijela su veći deo života proveli u Grčkoj, gde su se rodila i njihova deca, Nemanja i Anđela.

Milojevići su potpuno sportska porodica. Vladan i Nemanja su se opredelili za fudbal, Danijela i Anđela su u konjičkom sportu.

Vladan Milojević sa suprugomFoto: RAS Srbija

– Danijela je bila omladinska reprezentativka u preponskom sportu, trenirala je u čuvenoj i prelepoj ergeli Fantast. Posle raspada Jugoslavije, otišao joj je život svojim tokom u porodičnom smeru. Sada je rekreativno u tom sportu. Anđela je krenula maminim stopama. Ide joj dobro, počela je da se takmiči i donosi medalje, drago mi je zbog toga – rekao je Vladan u intervjuu za Žurnal.

Vladanovo ime se vezuje za izvanredne uspehe crveno-belih ove sezone, i nadamo se da će tako i ostati.

Napred, crveno-beli!