cuvena-glumica-objavila-je-snimak-svog-porodjaja-u-kadi-a-ceo-svet-ne-moze-da-se-nacudi-tome-sta-je-njena-beba-uradila-cim-se-rodila

02.04.2019. 07:10

Holivudska glumica Hilari Daf (31) krajem oktobra prošle godine postala je mama devojčice Benks Violet Ber, a to je njeno prvo dete sa muizčkim producentom Metjuom Komom. Koliko par uživa u novopečenoj ulozi roditelja lako se može videti i na društvenim mrežama, koje su prepune fotografija malene Benks, ali ni Hilari se ne libi da otvoreno govori o svojoj ljubavi i posvećenosti prema njoj.

Hilari Daf sa bebom Foto: Instagram

Plavokosa glumica nedavno je sa svojih 11 miliona pratilaca na Instagramu objavila i neverovatan video sa porođaja u kadi, a ovaj snimak izazvao je salve oduševljenja i pozitivnih komentara. Posle samo nekoliko dana, ovaj dirljivi snimak pogledalo je više od četiri miliona ljudi, a 22 hiljade ga je i komentarisalo i podržalo ovu mladu mamu.

“Dugo sam se pitala da li da ikada podelim ovaj video, jer je veoma ličan… To je bilo tako apsolutno lepo i dirljivo (i šokantno), da smo se nakon porođaja moja devojčica i ja zagrlile. Po prvi put. Volim da verujem kako je u tom trenutku pomislila “dobar posao, mama”. Uspeli smo. Zajedno. Ne mogu da verejem da je ovaj dan bio pre samo pet meseci! Čini se kao da je Benks s nama oduvek. Vreme prolazi tako brzo. Juče je prvi put probala avokado! U svakom slučaju, osećam se blagoslovenom. Srećno pet mesci, Benks”, napisala je Hilari pored videa.

“Ovo je predivno i srce mi se rastopilo. Čak sam se i rasplakala”, bio je samo jedan u nizu sličnih komentara na račun ovog neverovatnog trenutka koji je Dafova podelila sa svetom.

Podsetimo, ona je podržala i mame koje doje u javnosti, a stala je i u zaštitu žena čije telo posle porođaja više nije onako zategnuto i lepo kao pre, a otkrila je i da je nakon porođaja popila smuti od posteljice svog novorođenčadi.

“Nisam popila tako ukusan smuti više od deset godina. Bio je bez kalorija. Ispunjen sokom, posteljicom, voćem i svim ukusnim”, rekla je tada Hilari.

Inače, čin kozumitanja posteljice nakon porođaja zove se placentofagija, a podrazumeva da pojede posteljicu, tečnost i tkivo. Ovaj potez je praktično postao trend u SAD, a uglavnom se na njega odlučuju slavne dame…