cuvena-pevacica-otkrila-da-joj-dijaganostikovan-mentalni-poremecaj-nisam-razumela-zasto-se-osecam-bolesno-sada-znam-i-ne-stidim-se-toga

17.04.2019. 08:37

Bibi Reksa, američka pevačica labanskih korena, nedavno je šokirala fanove otvorenim priznanjem o svom zdravstvenom stanju i problemu sa kojim se bori već vrlo dugo.

Bibi Reksa Foto: Profimedia

Naime, ova 29-godišnja zvezda otkrila je da pati od bipolarnog poremećaja, a istakla je i da je isplakala more suza, ali da joj je sada lakše.

„Veoma dugo nisam razumela zašto se osećam tako bolesno. Zašto imam loše faze u kojima ne želim da napustim kući ili da budem u blizini ljudi, ali i uspone za vreme kojih kontinuirano stvaram i radim i praktično ne spavam. Sad znam zašto. Imam bipolarni poremećaj i više se ne stidim“, započela je Bibi svoju ispovest.

Ona je dodala i da ne želi da je ljudi sažaljevaju ili posmatraju na drugi način jer je u koži osobe sa bipolarnim poremećajem, i poručila publici da je sve što želi da je prihvate onakvu kakva jeste.

Bibi je dobila ogromnu podršku fanova i pratilaca na društvenim mrežama, a mnogi su joj odali priznanje jer je smogla snage da javno istupi i kaže šta ima.

„Sjajno je što imaš snage i strpljenja da sa nama podeliš istinu“, „Tu smo i bićemo uvek tu za tebe“, samo su neki od komentara.

Ovo inače nije prvi put da atraktivna plavuša iskreno deli intimne detalje iz svog živ ta – već je oduševila publiku kada je otkrila da nijedan dizajner nije želeo da joj kreira haljinu za dodelu Gremija jer se ne uklapa u manekenske proporcije, te onda kada je otkrila da joj se udvara oženjen fudbaler koji ima ženu i decu.

Podsetimo, Bibi nije jedina slavna ličnost kojoj je dijagnostikovan bipolarni poremećaj, sa ovom mentalnom bolešću borili su se i Ketrin Zita Džons, Maraja Keri, Demi Lovato, Mel Gibson, Sting, Žan Klod Van Dam…