cuveni-muzicar-na-cerkin-rodjendan-dosao-sa-4-zene:-jedna-mu-je-supruga,-a-ostale-bivse-zene-i-ljudi-ne-mogu-da-veruju-da-su-se-stisnuli-jedni-uz-druge

23.08.2019. 15:15

Muzičar Rod Stjuart u četvrtak uveče sa svojom suprugom proslavio je 40. rođendan ćerke Kimbrli. Ali, to nije ono što je privuklo pažnju medija i Instagram korisnika koji su videli fotografiju Roda sa četiri žene. Na popularnoj fotki su pevač, supruga i tri bivše žene.

Rod Stujart sa suprugom i bivšim suprugama Foto: kellyemberg / Instagram

Rod Stujart je jednom fotografijom pokazao da je ostao u prijateljskim odnosima sa svojim bivšim partnerkama i da njegova supruga nema nikakav problem sa njima. Naprotiv, sve se zajedno odlično slažu.

Ćerka Kimbrli je ugostila sve prijatelje i bivše žene Roda Stjuarta koji su uživali u proslavi.

Rod je prvi brak imao sa Alanom Hamilton (na levoj strani fotografije) koji je trajao od 1979. do 1984. godine, ona je majka Kimberli i Šona.

Drugi brak muzičara bio je sa modelom Rejčel Hanter (desno na fotografiji) koji je trajao od 1990. do 2006. godine i zjaedno su dobili Renea i Lijama.

Rod StujartFoto: Profimedia

Između prvog i drugog braka dobio je dete sa Keli Emberg koja stoji između Rejčela i Rona.

Sa voditeljkom Peni Lankaster (koja stoji sa Rodove desne strane) dobio je dva sina Alastira i Ejdena. U srećnom braku so od 2007. godine.

Neobična, ali beskrajno simpatična fotografija.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.