cuveni-prezgodni-glumac-suocen-sa-optuzbama-za-ubistvo-prete-mu-godine-i-godine-zatvora-fizicki-napao-coveka-ovaj-umro-od-zadobijenih-povreda

Naime, “The Miami Herald” poseduje snimak na kome se vidi kako je mladi glumac jednim udarcem srušio 63-godišnjeg Huana Rikarda Hernandeza, koji je tri dana kasnije preminuo u bolnici usled dobijenih povreda.

Ovaj incident odigrao se u Majamiju, a Lajlu je nakon smrti Hernandeza zabranjeno napuštanje SAD-a i suđenje je zakazano već za ponedeljak.

U trenutku nesreće sa Lajlom je bio sa svojim pašenogom, a obojica su istakla da su bili u strahu za sopstvenu sigurnost nakon što je Hernandez izašao iz svog automobila i napao ih da su mu oduzeli prednost u saobraćaju.

Pokojnik im je, kako tvrde, šakom udarao po prozoru na strani vozača, nakon čega je pašenog glumca izašao iz automobila i počeo da viče: “Ne udaraj po prozoru!” On je naglasio i kako nije video fizički obračun svog rođaka i preminulog.

Ipak, na pomenutom video snimku stvari drugačije stoje – Hernandez je počeo da udara po prozoru tek kada je Lajlov pašenog izašao iz automobila, a vidi se i da je slavni Meksikanac napao muškarca nakon što je on već krenuo da se vraća u svoj automobil. Zabeležen je i tačan trenutak udarca – a to je kada je 63-godišnjak praktično otvorio vrata svojih kola.

Pablo, inače zvezda meksičkih sapunica, branio se tvrdnjom da je bio uplašen za sebe i svoju porodicu, i da je bio uveren da će ga Hernandez napasti prvi.

Inače, ovaj glumac oženjen je koleginicom Anom Araužo, sa kojom ima i dvoje male dece – sina Maura i poćerku Aranzu. Cela porodica je vrlo uznemirena zbog njegove neizvesne sudbine, ali saopštili su da ne gube nadu. Njegov brat Horhe poručio je da je Pablo emotivno uništen, i da nije nameravao da oduzme ničiji život.

“Pablo je prepun ljubavi, on je divan čovek. To znaju svi koji ga poznaju. Ostajemo pozitivni, nadamo se da će sve ispasti dobro. Porodica je najvažnija zajednica, držimo se zajedno i čekamo da sve ovo prođe”, zaključio je poemnuti Horhe.

Lajl je dobio i podršku od većine kolega i slavnih ličnosti.