da-li-je-ovo-tajni-razlog-njihovog-raskida-zbog-kog-se-sve-irinine-veze-lose-zavrse?-sa-ovim-muku-muci-svaka-druga-zena-u-srbiji!

Šta je dovelo do kraha – da li spekulacije i govorkanja o Kuperovoj prevari sa Gagom ili nešto sasvim drugo, ne znamo, ali jedno jeste sigurno – lepu manekenku već dugo prati imidž „žene koja nije dovoljno voljena“.

Ne samo što se ona i Kuper zaista retko pojavljuju zajedno na crvenom tepihu, jer mu je uglavnom pratilja majka, već joj je to priredio i na samoj dodeli Oskara, te čak ni to veče nije mogla da bude prva žena u životu svog nevenčanog supruga.

Naime, to veče holivudski glumac je na za ruku držao i majku i suprugu, što bi vrlo verovatno bilo simpatično, da taj scenario nije viđen po ko zna koji put.

Dok mu se deo javnosti divio zbog ovog poteza, drugi ga je oštro kritikovaoFoto: Profimedia

Bredlija u Holivudu prati godinama epitet „maminog sina“, a tamošnji mediji su se nekoliko puta bavili uvrnutim odnosom koji njih dvoje imaju.

Glorija Kampino, majka ovog glumca, preselila se u njegov dom u Los Anđelesu 2011. godine kada joj je preminuo muž. „Moja porodica je vrlo bliska, a smrt mog tate bila je brutalna za nas. To je bio pravi šok i bili smo potrebni jedni drugima… I evo nas – ona živi u sobi do mene. Ali evo u čemu je stvar – ona je kul žena. Možemo da blejimo, a i ona dobro manevriše stvari“, objasnio je tada Kuper.

Kuper i njegova majka su nerazdvojniFoto: Profimedia

Bilo kako bilo, Glorija je bila treća osoba u svakoj vezi svog sina, a sa Irinom i njim je išla čak i na neke odmore. Takođe, poznato je da je ona često savetuje Bredlije kada je reč o njegovim ljubavnim vezama, pa je navodno baš ona bila ta koja ga je sprečila da se pomiri sa glumicom Zoe Saldanom.

Irina sa nesuđenom svekrvom GlorijomFoto: Profimedia

Navodno je sa Šajkovom bila u bliskim odnosima i često su viđane zajedno, no nismo sigurni koliko je Ruskinja uživala u tome… Podsetimo, i u vezi sa Kristijanom Ronaldom svekrva je bila „treće lice“, a ova romansa se okončala između ostalog zbog njegove neobične povezanosti sa mamom Dolores. Govorkalo se da ona nikada nije videla Irinu kao „majku Ronaldove dece“ i buduću suprugu. Zapravo, kruže glasine da je slavni Portugalac taj koji je okrenuo leđa Irini onog momenta kada je ona odbila da prisustvoje rođendanskoj proslavi njegove majke.

Ovakva iskustva nisu usamljen i redak slučaj – žene širom sveta muku muče sa „maminim sinovima“, a često se veze, čak i brakovi zbog ovog sindroma i završe. To svedoče i čitateljke najvećeg ženskog foruma Ana.rs koje se često žale na svoje partnere, koji su iako odrasli, i dalje „bolesno“ vezani za roditelje.

„Ja sa sa jednim bila skoro dve godine, i ne mogu da verujem šta sam sve preživela. Imao je 30 godina, ekstra platu, mogao je da izdržava petoro ljudi, ali nije hteo da se odvaja od mame i tate. Planirali smo da živimo zajedno, za početak sam prešla na par meseci kod njegovih. Kad je izbio konflikt između mene i njegovog brata njegova mama je rekla da sam joj uzela dete (od 30 godina.) Pri tom sam mlađa od njega. Izašla sam naravno iz stana, on je pričao kako će preći da živi kod mene, i na kraju posle skoro godinu dana nista nije maklo sa mrtve tačke“, iskustvo je jedne od članica foruma.

Većina žena na Ana.rs složila se da je ovakva pojuava česta i vrlo iritantna, a neke nisu birale reči.

„I taj termin *mamin sin* ne govori baš dovoljno o pojavi… To stvorenje o kojem se ovde priča – mama ga je izdresirala, sve radi na maminu komandu, mama mu prinosi da jede, mama mu prinosi odeću, mama mu sređuje sobu, mama mu bira ženku sa kojom će da se pari… adekvatnije bi bilo *mamin pas*“, priča jedna žena.

Bilo je različitih iskustava, a mnoge članice istakle su da su stavile tačke na neke veze baš zbog pomenutog „sindroma“.

„Jedan moj bivši je bio mamin sin, to se uvek videlo, ali postalo je veoma primetno kada je izgubio oca i ostao da živi sam s njom. Ako negde odemo šalje poruke mami da je stigao, nikada nije hteo sam da nas vozi na neke udaljene lokacije, jer naravno – mama će da se brine. I još sitnica koje su njihov odnos činile ljigavim“, objasnila je jedna dama na Ana.rs.

Pišite nam i vi u komentarima – kakvo je vaše iskustvo sa „maminim sinovima“?