da-li-prepoznajete-decaka-sa-snimka?-danas-je-jedan-od-nasih-najlepsih-glumaca

29.04.2019. 08:51

Ima danas 31 godinu i jedan je od naših najlepših glumaca, a kada se 1995. godine pojavio u seriji, bio je to početak njegovih sjajnih uloga.

Scena iz serije „Sve će to narod pozlatiti“ i naš poznati glumac kao dečak u njoj Foto: RTS Kulturno-umetnički program – Zvanični kanal / youtube

Dečak sa slike koja je zapravo scena iz serije Dejana Ćorokovića „Sve će to narod pozlatiti“ nakon glumačkog debija igrao je u „Pričama o rečima“, „Parama ili životu“, „Medenom mesecu“, a onda se desila njegova velika uloga.

Aleksandar Radojičić je 2010. u filmu Dragana Bjelogrlića „Montevideo, Bog te video“ dobio rolu Mikice Arsenijevića Balerine, ta uloga mu je donela veliku popularnost, ali i nadimak pa je glumac postao najpoznatija „Balerina“ među glumcima.

Kritika je rekla da je veoma talentovan, a ženski deo publika da je i veoma šarmanatan. Obe osobine pokazao je u filmu „Šešir profesora Koste Vujića“, u nastavku filmskog i televizijskog serijala „Montevideo“, kao i u „Vojnoj akademiji“ i „Žigosanim u reketu“.

Član pozorišta „Boško Buha“ postao je i tata. Ima ćerkicu Aju, a trenutke provedene sa njom na Instagramu uvek označava rečima „naše vreme“.

Od 1995. pa do danas svašta je dečak sa slike doživeo, a tek je uhvatio zalet.