da-li-se-i-vama-cini-da-sve-devojke-izgledaju-isto-to-je-zato-sto-sve-idu-pod-noz-da-bi-izgledale-skupo-8211-a-evo-sta-to-tacno-podrazumeva

Otkad je sveta i veka, postoje i ideali lepote. Žene su tako na smenu želele da budu plave, crnke, riđe, blede, tamnopute, bujne, mršave i to se tako nizalo iz godine u godinu. Ove godine žene imaju samo jedan ideal lepote – žele da izgledaju bogato.

Da, baš tako se zove novi trend koji stiže iz estetskih ordinacija a koji opseda žene. Zvanično ime trenda je „lice bogate devojke“.

Kao i u većini trendova, i ovde je inspiracija većini Kajli Džener. A ko bi se bolje uklapao u opis bogate devojke nego Kajli koja je i zvanično proglašena za najmlađu „self-made“ milionerku, koja je sa trona najmlađih preduzetnika uspela da svrgne čak i Marka Zakerberga?

ŠTA UKLJUČUJE PROCEDURA PRETVARANJA LICA U „LICE BOGATE DEVOJKE“?

Derma fileri, hemijski piling i botoks su obavezni, a ovim procedurama podvrgavaju se mahom devojke od 20 do 29 godina.

One inspiraciju pronalaze na Instagramu, recimo kod Kajli, ali i u rijaliti programima.

Cilj ovog izgleda nikako nisu diskretna poboljšanja i korekcije, naprotiv – sve je prenaglašeno kako bi se pokazalo da se ima i za hirurga.

Naravno, lice bogate devojke ne možete da dobijete za sitne pare.

Recimo, samo fileri za obraze koštaju oko 200 funti po injekciji (ako nećete da idete u sumnjive ordinacije), a treba ih popravljati na šest meseci, najviše godinu dana.

Tu su i injekcije protiv bora koje koštaju otprilike isto, a gde su još i botoks i ostale sitnice koje čine lice bogate devojke?

A što se tiče trendova za godinu pred nama, a koji ne uključuju lice bogate devojke, hirurzi se slažu da će botoks biti neprikosnoven, naročito zato što se stalno pojavljuju njegove unapređene verzije, te će tako trajati duže a sa boljim rezultatima. Takođe će i pilinzi biti efikasniji, a blaži prema koži.