da-li-se-to-ona-malo-ubucila-ili-bacila-pod-noz?-pevacica-pokazala-novi-dekolte-i-niko-ne-veruje-da-sad-izgleda-ovako

12.06.2019. 14:19

Pevačicu Selenu Gomez mediji dosad nisu povezivali sa estetskim korekcijama, ali nakon njenog poslednjeg pojavljivanja, bujne grudi mlade pevačice su goruća tema.

Da li se to Selena malo ubucila? Foto: Profimedia

Selena Gomez se posle medijske pauze u ponedeljak pojavila na premijeri filma “The Dead Don’t Die” u Njujorku. Nakon teškog životnog perioda zasijala u punom sjaju, a jedan detalj na njenom telu je svima zapao za oko.

Selena Gomez i njene nove/stare grudiFoto: Profimedia

U kratkoj, crnoj haljinici s perjem i sa golim ramenima, u prvi plan je istakla bujne grudi, za koje se već neko vrijeme nagađa da nisu rezultat majke prirode.

Podsetimo, početkom septembra 2018. godine počela su prva šuškanja o tome da je Selena radila nešto na grudima, a i tada je pozirala u crnoj haljini u kojoj su one izgledale puno veće nego inače.

Prirodne ili plastične?Foto: Profimedia

Pevačica je kao uvek mudro ćutala o svemu, dok je deo fanova istakao kako ona samo želi da izgleda dobro i seksi nakon emotivnog sloma koji je doživela nakon venčanja svoje velike ljubavi Džastina Bibera.

Iako se Selena već godinama bori sa depresijom i o tome otvoreno govori, navodno ju je iznenadno venčanje bivšeg dečka s manekenkom Hejli Boldvin dotuklo.

Selena se na neko vreme povukla s društvenih mreža i iz javnosti, a otkad se ponovo pojavila, izgleda bolje i glamuroznije nego ikad, što je dokazala i na premijeri u Njujorku.

Da li je za njene nove grudi kriv plastičar ili par kilograma viška, prosudite sami…