da-li-vam-zena-pored-havijera-bardema-lici-na-nekog?-njena-majka-je-jedna-od-najvecih-modnih-ikona-cije-ime-se-krije-na-najprestiznijoj-torbi-u-istoriji

15.05.2019. 13:19

Ceremonija otvaranja Festivala u Kanu bila je u znaku premijere filma „The Dead Don’t Die“ na kojoj su se pojavili glumac Havijer Bardem u veoma zanimljivom društvu.

Havijer Bardem i njegova pratila u Kanu Foto: Profimedia

Havijer Bardem je na crveni tepih Kana izašao sa Šarlot Gensbur, britansko-francuskom glumicom i pevačicom, sa kojom igra u pomenutom ostvarenju.

Glumca i supruga Penelope Kruz u smokingu šarmantna Šarlot pratila je u miniću. U Kanu najčešće viđamo duge haljine, pa kad se neko pojavi u kratkoj odeći, to bude baš zapaženo.

Sjajan tandem: Šarlot Gensbur i Havijer BardemFoto: Profimedia

Šarlot koja je muzikom počela da se bavi u 15. godini, a koja iza sebe ima tri albuma, glumila je u Antihristu, Melanholiji i Nimfomanki. Dobitnica je Cezar nagrade i nagrade Kanskog festivala za najbolju ulogu.

Havijer i Šarlot sa članovima žirija na ceremoniji otvaranjaFoto: Profimedia

Ćerka je čuvene engleske glumice i pevačice Džejn Birkin koja je jedna od najvećih modnih ikona i žena zaslužna što se torba modne kuće „Hermes“ („Erme“) zove po njoj.

Džejn i njena „Birkin“ tašna su jedna zanimljiva modna priča, a imati model pomenutog brenda je stvar prestiža.

Brikin, mislimo na glumicu, ćerku šarlot dobila je u braku sa francuskim pevačem Seržom Gensburom. Vezivala ih je divna romansa.