da-se-najezite:-dzenifer-je-srela-andjelinu-pre-nego-sto-se-razvela-od-pita-i-rekla-joj-je-ovo

Zamislite Dženifer Aniston je pre razvoda od Pita (i to neposredno pre kraha) srela Anđelinu. I ONE SU TADA RAZGOVARALE!

Šta biste dali da ih vidite u tom trenutku?

Suret, skoro pa i istorijski, desio se 2004.godine.

Džen je u to vreme bila zauzeta oko snimanja poslednje sezone „Prijatelja“ (razmišljala je da li da se uopšte pojavi u završnici serije, iako je po epizodi bila plaćena čak milion dolara), dok se Anđelina spremala za snimanje filma „Gospodin i gospođa Smit“ koji je premijerno prikazan 2005. a na kojem je upoznala i zavolela Pita, piše „Miror“.

Kako je Dženifer ispričala za „Veniti fer“, srele su se na parkingu. Bio je to njihov prvi i poslednji razgovor (makar je tako poznato javnosti. Srele su se njih dve 2018. na dodeli „Kritiks čojs nagrada“ u Los Anđelesu i vešto su se kulirale).

„Predstavila sam se. I rekla joj: „Bred je veoma uzbuđen što će raditi zajedno. Nadam se da ćete se vas dvoje zaista uživati“.

Jeste li čuli? Kakve proročke reči Dženifer Aniston. Ništa i niko ne može da izrežira takav scenario kao sam život.

Bred PitFoto: Profimedia

I snimanje filma je počelo. Pukao je brak Džen i Pita koji je i pre prve klape „Gospodina i gospođe Smit“ bio ozbiljno ugrožen.

Bivši supružnici nisu se viđali zajedno u javnosti, a on je propustio zabavu u čast završnice „Prijatelja“ (pravdao se time da nije želeo da pokvari užitak gledanja finala).

Okupiran novom ulogom Bred je krenuo u susret novoj ljubavi, a kada je obelodanjena njegova ljubav sa Anđom, Džen je shvatila da je „on otišao“.

Pit i Žolijeva su 2005. počeli da se zabavljaju, venčali su se 2014. a dve godine kasnije razveli. Papire za okončanje braka predala je Anđelina.

Vodili su oštru borbu oko starateljstva nad šestoro dece koja se završila sporazumom o zajedničkom staranju.

Dženifer Aniston se 2015. udala za Džastina Terua, razveli su se 2017.

Pre nekoliko meseci proslavila je 50. rođendan, na njenoj holivudskoj zabavi među gostima bio je i Pit.